ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 07 touko 2014 11:01

RoPS Kuopioon pisteputken hakuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa Kuopioon torstai-illan Veikkausliigaotteluun Kuopion Palloseuraa vastaan mielessään pisteputken löytyminen. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan pitkässä sarjassa on tärkeä löytää pisteputkia, eikä vain napsia pisteitä toisen sieltä, toisen täältä.

- Sarja on nyt siinä vaiheessa, että pisteputken löytyminen on tärkeää. Muuten käy sekä henkisesti että fyysisesti raskaaksi kun pitää lähteä aina hakemaan uutta nousua. Uskon että Turussa TPS-voitosta opimme mitä asioita kannattaa tehdä ja mitä välttää, RoPS-luotsi luottaa.

RoPS matkaa Kuopioon jo tänään keskiviikkona aamuisen videopalaverin ja harjoitusten jälkeen.

- Valmistaudumme otteluun huolella ja matkustamme Kuopioon jo päivää ennen ottelua. Mukaan lähtee kaikkiaan 18 pelaajan rinki, Malinen kertoo.

Malisen mukaan KuPS on valmentajanvaihdoksen vuoksi herkässä tilassa ja haluaa ehdottomasti voittaa kotona.

- Kyllähän uusi valmentaja tuo aina uusia asioita ja uutta säpinää. Näyttäisi siltä, että KuPS tulee satsaamaan yhtenäiseen puolustukseen ja nopeisiin hyökkäyksiin, kuten Inter-ottelussakin tekivät. Meillä on suunnitelmat kuitenkin valmiina miten siihen reagoimme, RoPS-käskyttäjä toteaa luottavaisena.

RoPS:n vahvuudesta poissa ovat Aleksandr Kokko, Santeri Kumpula, Janne Saksela sekä Jani Virtanen, jotka parantelevat edelleen loukkaantumisia.

 

Luettu 899 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309