ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 04 touko 2014 16:01

Mika Lahtinen jatkaa RoPS:ssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Lahtinen Mika Lahtinen

Vahvaotteinen 188 senttinen hyökkääjä Mika ”Lada” Lahtinen jatkaa voimassaolevan sopimuksensa mukaisesti pelejään Veikkausliigan Rovaniemen Palloseurassa. RoPS-valmentaja Juha Malinen haluaa ehdottomasti pitää Lahtisen joukkueen riveissä, nyt kun joukkueen hyökkäysosastossa on loukkaantumishuoliakin.


 
- Hyökkäyspään taitopelaajat Aleksandr Kokko sekä Jani Virtanen ovat molemmat sivussa loukkaantumisten vuoksi. ”Boris” on poissa kuukauden päivät etureisivamman vuoksi ja eilen Turussa TPS-ottelussa jalkansa loukannut Virtanenkin voi joutua olemaan poissa jopa kuukauden. Siksi haluan ehdottomasti pitää joukkueessa tuollaisen ”Ladan” kaltaisen tahtopelaajan, jota joukkueessa todella tarvitaan, Juha Malinen kertoo.

Malinen sanoo keskustelleensa Lahtisen kanssa viime kuukausien aikana avoimesti Lahtisen tulevaisuudesta ja nyt on päädytty siihen, että miehen tulevaisuus on jatkaa sopimuksensa mukaan RoPS:ssa.
 
- Joukkueessa tarvitaan tuollaista työteliästä, hyvällä asenteella pelaavaa kokenutta kaveria. Luotan häneen täysin, sillä tiedän miehen taidot hyviksi, RoPS-luotsi Malinen toteaa reilut 160 liigaottelua ja niissä 27 maalia viimeistelleestä Lahtisesta.

 

Luettu 1338 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309