ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 04 huhtikuu 2014 22:58

RoPS - VPS suorana netissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Lähetämme kaikki kauden 2014 kotiottelut Kepit.TV-palvelun kautta suorina lähetyksinä.Lähetykset ovat maksullisia ja hinta on aina puolet normaalin pääsylipun hinnasta. Veikkausliigan otteluissa striimin hinta on 7 €.

Lähetyksiin voi ostaa myös kausikortin jonka hinta on 77 €.
Kausikortilla voi katsoa kaikki kauden aikana lähetettävät kotiottelut, myös mahdolliset Suomen Cupin ottelut. Myös Eurooppa-liigan karsintaottelut näkyvät kausikortilaisille mikäli saamme ne lähettää. Neuvoteltavat TV-sopimukset voivat olla esteenä.
Kausikortit tulevat myyntiin VPS-otteluun.

Kaikki lähetykset pyritään lähettämään HD laadulla. Keskuskenttä on haastava yhteyksien vuoksi. Joudumme tulemaan toimeen 4G yhteydellä. Yhteyden laatu voi vaihdella verkon ruuhkaisuuden vuoksi jolloin kuvan laatu ja viive voi vaihdella lähetyksen aikana.
Toivottavasti uuden stadionin myötä keskuskentälle saadaan myös nopea ja kiinteä nettiyhteys.

© 2014 RoPS

 

 

Luettu 1323 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309