torstai, 03 huhtikuu 2014 10:13

Kapteeni: ”Boris” Kokkoa kannattaa pelätä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Valmentaja Juha Malinen ja kapteenisto: vasemmalta Aleksandr Kokko, Olli Pöyliö, Antti Okkonen ja Obilor. Valmentaja Juha Malinen ja kapteenisto: vasemmalta Aleksandr Kokko, Olli Pöyliö, Antti Okkonen ja Obilor. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen odottaa jo malttamattomana kauden alkua. Hiljattain RoPSin kanssa jatkosopimuksen tehnyt puolustava keskikenttäpelaaja uskoo Veikkausliigasta tulevan erittäin tasaisen.

– Huonossa taloustilanteessa seurojen resurssierot ovat pienentyneet. Sarjasta tulee tasainen, en tiedä millainen valmentaja Shefki Kuqi on, mutta uskon Hongankin pärjäävän, vaikka sitä on kovasti lyöty etukäteen.

Kapteeni johtaa joukkonsa liigaan turvallisin mielin.

– Meillä on taktisesti selkeät raamit hyökkäys- ja puolustuspeliin. Olemme saaneet kovia suomalaispelaajia joukkueeseen, ja samat ajatukset pelikavereiden kanssa löytyvät helposti, kapteeni kertoo.

– Pelimme ei ole vielä valmista, mutta riittävän valmista voittoihin. Alkukaudesta voitetaan harvoin tyylillä, tahto ratkaisee paljon.

Kapteeni nostaa rykmentistään esille yhden miehen.

Aleksandr ”Boris” Kokkoa kannattaa vastustajien varoa. Hän on kovassa tikissä ja iskenyt harjoituskaudella hirveän läjän maaleja. Hän on kehittynyt edelleen, ja voi olla, ettei hän pelaa tässä sarjassa kauaa, vaan siirtyy isommille kentille. MS

© 2014 Lapin Kansa

Luettu 676 kertaa