ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 maaliskuu 2014 10:06

Santeri Kumpula Puolaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Santeri Kumpula on valittu Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka kohtaa Puolan kaksoismaaottelussa Puolassa 1. ja 3. päivä huhtikuuta. Päävalmentaja Jarkko Wiss valitsi otteluihin yhteensä 18 pelaajaa. Kumpula valittiin joukkueeseen poisjääneen Helsingin Jalkapalloklubin Fredrik Lassassin tilalle.

Wissin mukaan luvassa on kaksi kovaa ottelua.

– Puolassa panostetaan nuorisotoimintaan ja kiinnostus näitä pelejä kohtaan on aina iso. Uskon, että pääsemme harjoittelemaan ja pelaamaan hyvissä olosuhteissa, Wiss kertoo.

Kumpula suoritti maajoukkuedebyyttinsä maajoukkueturnauksessa Latviassa maaliskuun alussa, ja iski maalin Azerbaidzhania vastaan.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

Luettu 1027 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309