tiistai, 18 maaliskuu 2014 13:09

Okkonen solmi jatkosopimuksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Okkonen nähdään keskukentällä myös kaudella 2015. Antti Okkonen nähdään keskukentällä myös kaudella 2015. Kuva: Eero Yrjänheikki

Antti Okkonen, 31, on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa kauden 2015 loppuun saakka. Vuosi sitten kahden vuoden sopimuksella seuraan siirtynyt keskikenttäpelaaja oli joukkueensa runkopelaajia menneellä kaudella. Virallisia otteluita joukkueen kapteenille kertyi 37 ja niissä syntyi kolme maalia.Päätös jatkaa uraa napapiirillä ei tuottanut Okkoselle päänvaivaa.
- Oli helppo päätös jatkaa sopimusta, koska haluan olla mukana kun joukkue ja seura kehittyy eteenpäin. Tulevalla kaudella on haasteena liigan ja cupin lisäksi euro-pelit, joihin pystyn tuomaan oman kokemukseni. Oma motivaatio on tosi korkealla menestyä näissä kaikissa kilpailuissa. Seuran ja joukkueen kehittymisen lisäksi on ollu ilo nähdä fanien toiminta. Ens kaudella on varmasti ylä- ja alamäkiä, jolloin tarvitaan kannattajien tukea, Okkonen tuumii.

Myös seuran puolella ollaan tyytyväisiä Okkosen jatkosopimuksesta.
- Antti Okkonen on Veikkausliigassa pelipaikkansa eliittiä ja on loistavaa,että hän kokee perheensä kanssa Rovaniemen ja RoPSin ykkösvaihtoehdoksi, päävalmentaja Juha Malinen sanoo ja jatkaa.
- Suke on tarvittavan taitava ja kovaluinen, rutinoitunut puolustava kk-pelaaja. Huomionarvoisinta hänessä on kuitenkin ammattimaisuus. Hän tietää, että kaikki vaikuttaa kaikkeen; harjoittelu,lepo,valmistautuminen,lämmittely ym. Suke pystyy levittämään ympäristöönsä vahvaa vaatimustasoa sekä omalla tekemisellään,että "kapteeni käskee" -kortillaan.

© 2014 RoPS

 

Luettu 1586 kertaa