ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 18 maaliskuu 2014 09:08

RoPSin testissä kaksi hyökkääjää

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran testattavaksi saapuu kaksi hyökkääjää. Maanantaina Rovaniemelle rantautui kokenut nigerialainen Isah Eliakwu. Kärkipelaaja on mukana RoPSin harjoituksissa tiistaina. Keskiviikkona napapiirille saapuu puolestaan Trinidad & Tobagon maajoukkuemies Jamal Gay.

Eliakwu on 28-vuotias ja 172-senttinen hyökkääjä. Eliakwu siirtyi vain 15-vuotiaana Italian Reggianaan, ja kaudella 2002 suurseura Internazionale Milaniin.

Läpimurto Milanossa jäi tekemättä, mutta hän pelasi lainasopimuksella esimerkiksi Serie B:n Ascolissa ja Triestinassa. Italiassa Eliakwu kierteli eri seuroissa aina kauteen 2011, jolloin hän siirtyi Venäjän pääsarjan Anzhiin. Viime kaudella Eliakwu edusti Georgian pääsarjan FC Guria Lanchkhutia.

Jamal Gay on 25-vuotias ja 193-senttinen. Kotimaansa seurojen lisäksi hän on edustanut Saksan 2. Bundesliigan Rott-Weiss Oberhausenia. Gay on edustanut maataan 11 kertaa U20 maajoukkueessa ja hänellä on vyöllään yli 20 A-maaottelua.

– Eliakwun meriitit ovat kovat, ja hän on pelannut kovissa sarjoissa, RoPSin markkinointi- ja urheilujohtaja Jari Ilola kertoo.

– Potentiaalia siis varmasti on, mutta tämän hetken kunto on nähtävä.

– Gay on taas isokokoinen ja täysin erityyppinen hyökkääjä. Meidän on hyvä nähdä kaksi erilaista vaihtoehtoa. Hänellä on hyvä maajoukkuestatus, mutta kovin paljon uusista miehistä ei voi näkemättä sanoa. Annetaan heille kunnon näyttömahdollisuus.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1049 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309