ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 maaliskuu 2014 08:18

RoPSista kolme maajoukkueisiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin maalivahti Saku-Pekka Sahlgren pelaa nuorten EM-karsintaottelussa. RoPSin maalivahti Saku-Pekka Sahlgren pelaa nuorten EM-karsintaottelussa. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueen pelaajia on valittu sekä alle 18- että alle 21-vuotiaiden maajoukkueisiin

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen valitsi RoPSin maalivahti Saku-Pekka Sahlgrenin ja laitapuolustaja Janne Sakselan U21 EM-karsintaotteluun San Marinoa vastaan.

Ottelu pelataan keskiviikkona San Marinossa. Sahlgrenilla on aiemmin tilillään seitsemän U21-ikäluokan maaottelua ja Sakselalla yksi koitos. RoPSin paidassa valinnat ovat ensimmäisiä.

Myös nuoremmissa maajoukkueissa nähdään pohjoista väriä. RoPSin 17-vuotias keskikenttäpelaaja Santeri Kumpula on valittu Suomen U18-maajoukkueeseen Federation Cupiin Latviaan. Päävalmentaja Jarkko Wiss nimesi turnaukseen 18 pelaajan ryhmän. Pohjoisesta valituksi tuli myös AC Oulun Anselmi ”Nuren poika” Nurmela. Turnaus pelataan Riiassa 4.-6.3. Suomen lisäksi mukana ovat isäntämaa Latvia, Ukraina ja Azerbaidzhan.

RoPSin kasvatti Kumpula on aiemmin edustanut Suomea U17-maajoukkueessa.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1226 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309