ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 22 helmikuu 2014 10:37

RoPS striimaa Veikkausliigan kotiottelunsa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran harjoitusottelut Ounashallissa ja myös Liigacupin FC Honka-koitos nähtiin suorana livestream-lähetyksenä YouTube-videopalvelussa. Ottelut, myös virallinen Liigacup-koitos näkyivät netissä ilmaiseksi.– Kyllä, testasimme laitteistoa ja koko systeemiä, emmekä veloittaneet siitä mitään, RoPSin urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola kertoo.

– Näytämme myös Liigacupin viimeisen alkulohkon ottelun (HJK 28.2.) striiminä. Voi olla, että veloitamme siitä pelistä 5 – 7 euron maksun, mutta asia on vielä auki, Ilola jatkaa.

Näillä näkymin RoPS esittää striimiltä myös Veikkausliigan kotiottelunsa.

– Se on tarkoitus, viime kaudella useampi seura jo teki niin, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.

Hietakangas ei usko Veikkausliigan ja URHO-TV:n sopimuksen estävän seurojen omia lähetyksiä.

– Ei se ole estänyt aiemminkaan, ja nythän URHOn tilanne on hyvin epäselvä. En pysty sanomaan tässä TV-sopimuksen yksityiskohtia, mutta en usko niiden muodostuvan esteeksi.

Ilola näkee nettilähetykset tärkeänä palveluna seuran kannattajille.

– Meillä on paljon kannattajia ympäri Suomea, jotka eivät pääse kotiotteluihin. Lisäksi tämä tarjoaa myös paikallisille mahdollisuuden seurata ottelua, jos paikan päälle katsomoon ei jostakin syystä pääse. Striimi on tätä päivää, urheilu- ja markkinointijohtaja linjaa.

Luonnollisesti RoPS odottaa myös vierasjoukkueen kannattajien käyttävän RoPS-striimiä. Seurojen videolähetykset ovat lisääntymässä, ja ensi kaudella yhä useampi RoPSin vierasottelu näkynee netissä kotijoukkueen tarjoamana palveluna.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1156 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309