ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 helmikuu 2014 10:43

RoPSin kesän vieraspelit radioidaan suorana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin tulevan Veikkausliigakauden vieraspelit kuullaan suorina radiolähetyksinä Radio Kajauksen taajuuksilla. Radio Kajaus ja RoPS ovat allekirjoittaneet asiasta sopimuksen.

- Vieraspelien radiointi avaa faneillemme paremmat mahdollisuudet seurata koko liigakautta ja pelaajien suorituksia kotipelien lisäksi, urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola suitsuttaa.

Radio Kajauksen kuuluvuusalue kattaa Rovaniemen lisäksi myös Itä-Lapin, Koillismaan, Kainuun ja Ylä-Savon alueet. Kajaus on kanavaosuuksilla mitattuna Lapin kuunnelluin paikallisradio. Ottelut tullaan kuulemaan myös Internetin kautta sijainnista riippumatta.

- Uskon vahvasti, että RoPSin rooli laajan Pohjois-Suomen ykkösjoukkueena vahvistuu tämän myötä, Ilola sanoo.

Myös Radio Kajaus on innoissaan tulevasta jalkapallokaudesta.

- Radioselostukset tulevat varmasti herättämään kiinnostusta. Pelipäivistä tullaan tekemään hieno kokonaisuus ennakkotunnelmineen ja teemaan sopivine musiikkeineen, toimitusjohtaja Aki Karjalainen kertoo.

© 2014 RoPS

Luettu 883 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227