ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 tammikuu 2014 23:53

RoPS solmi kolme pelaajasopimusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jarkko Lahdenmäki, Juuso Majava ja Simo Roiha tuovat rovaniemeläisverta joukkueeseen. Jarkko Lahdenmäki, Juuso Majava ja Simo Roiha tuovat rovaniemeläisverta joukkueeseen.

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta. Sopimuspelaajat ovat puolustaja Jarkko Lahdenmäki, 22, keskikenttäpelaaja Juuso Majava, 24, ja hyökkääjä Simo Roiha, 23. Sopimusten myötä RoPSin Veikkausliigajoukkueessa on nyt 22 pelaajaa.

Jarkko Lahdenmäki jatkaa seurassa vuoden mittaisella sopimuksella. Tuleva kausi on Jarkolle jo viides perättäinen joukkueessa. Otteluita sinipaidoissa kemijärveläislähtöiselle topparille on kertynyt 56.

Juuso Majava palaa kasvattajaseuraansa  vuoden mittaisella sopimuksella oltuaan välillä neljän kauden ajan Oulussa. Oulussa Juuso edusti AC Oulua kolmen kauden ajan ja yksi kausi meni OLS:n riveissä. Miehen Oulun reissua varjostivat lukuisat loukkaantumiset, jotka pitivät hänet pitkään poissa pelikentiltä.

Simo Roiha saapuu RoPSiin farmiseura FC Santa Clausista kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Urallaan alasarjoissa runsaasti maaleja paukutellut Roiha voitti viime kaudella Pohjois-Suomen Kolmosen maalipörssin 21 maalilla.

Juha Malinen kommentoi sopimuksia seuraavasti.
- Nyt julkaistut sopimukset ovat tärkeä osa joukkueen identiteettiä. Kyseessä on rovaniemeläiskolmikko, joilta kaikilta odotetaan vahvan taisteluilmeen lisäksi omaa läpimurtoa, sanoo Malinen.
- Jarkko Lahdenmäki on haalinut peliminuutteja eri pelipaikoilta. Ulottuvana ja kookkaana pelaajana Jarkon on aika haastaa viime kauden topparipari niin harjoituksissa kuin otteluissakin.
- Juuso Majavalla on poikamaajoukkuetausta ja liigadebyytti jo vuodelta 2008. AC Oulussakin lisäliigakokemusta hankkinut Juuso on selättänyt vammakierteensä ja on tekemässä innolla paluuta liigakentille.
- Monet ovat ihmetelleet alasarjoissa verkkoja heiluttaneen Simo Roihan maalivainua. On upeaa päästä katsomaan, minne asti synnynnäisen maalintekijän urheilulliset rahkeet riittävät, Malinen päättää.

© 2014 RoPS

Luettu 4786 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309