ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 joulukuu 2013 07:00

Mika Mäkitalo RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Mäkitalon (vas.) paidan väri vaihtuu ensi kaudeksi siniseen. Mika Mäkitalon (vas.) paidan väri vaihtuu ensi kaudeksi siniseen. Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura ja keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalo, 28, ovat solmineet pelaajasopimuksen. Sopimus on mallia 1+1.

Mäkitalo siirtyy Rovaniemelle FC Lahdesta, jossa hän pelasi liigaa kaudet 2012-2013. Mäkitalo on edustanut liigaurallaan myös FC Interiä seitsemän kauden verran ja yksi kausi meni Valkeakosken Hakassa.
Mäkitalon Veikkausliigadebyytti tapahtui 13.8.2003 FC Lahti-FC Inter ottelussa. Liigaotteluita Mäkitalolle on kertynyt 186 ja näissä otteluissa maaliverkko on heilunut vastustajan päässä 10 kertaa miehen toimesta.
Päävalmentaja Juha Malinen tietää Mäkitalon kyvyt erittäin hyvin valmentaessaan häntä FC Lahdessa viime kaudella.
- Mikalla on jo kova kokemus Veikkausliigasta ja hän on tottunut siihen, miten pelataan voittavaa jalkapalloa. Viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla "Muksu" oli joukkueeni avainpelaaja. Hän tekee töitä molempiin suuntiin ja on parhaimmillaan ratkaisusyöttöjen ja erikoistilanteiden antajana, Malinen toteaa.
- Uskon, että tästä on muodostumassa hyvä yhteistyö, sillä niin RoPS kuin Mäkitalokin haluavat astua seuraavalle tasolle!, Malinen sanoo.

Mäkitalo itse on tyytyväinen juuri solmittuun sopimukseen ja odottaa innolla tulevaa kautta Rovaniemellä.
- Olen erittäin tyytyväinen sopimuksesta. On hienoa päästä pelaamaan jälleen Juha Malisen alaisuudessa, tällä kertaa Sinisellä Sydämellä. Europelit tuovat myös uudenlaisen mausteen tulevaan kauteen. Odotan innolla ensi vuotta ja uusia haasteita Rovaniemellä, Mäkitalo sanoo.

© 2013 RoPS

Luettu 3451 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309