ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 20 joulukuu 2013 11:50

Nurmos AC Oulusta RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Lassi Nurmos Lassi Nurmos

Rovaniemen Palloseura ja Lassi Nurmos, 19, ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen johon sisältyy vuoden optio.
Nurmos saapuu Rovaniemelle AC Oulusta, jossa hän pelasi kaudet 2011-2013. Haukiputaan Pallon kasvatti on pelipaikaltaan puolustaja. Nurmos on esiintynyt myös uransa aikana Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Päävalmentaja Juha Malinen tuntee Nurmoksen hyvin AC Oulun vuosiltaan.
- Lassi on noussut jo 3 vuotta sitten AC Oulun kokoonpanoon sekä yhdeksi joukkueen luottopelaajaksi, nyt on kuitenkin aika ottaa askel eteenpäin, sanoo Malinen ja jatkaa.
- "Lamon" jalat toimivat hyvin ja hän tuo RoPSlle lisää puolustustarkkuutta, mutta myös pelinavaamisvaihtoehtoja sekä hyökkäyksen avustamista.
Nurmoksen asenne ja tavoitteet ovat myös Malisen tiedossa.
- On aina upeaa saada joukkueeseen pelaajia, joiden postiluukusta tipahtelee maajoukkuekutsuja ja joiden tavoitteita eivät valtakunnan rajat rajoita, sanoo Malinen

Nurmos itse on tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.
- Erittäin hyvältä tuntuu nyt kun sopimus on tehty. Muutaman divarikauden jälkeen tämä on hyvä askel eteenpäin uralla, sanoo Nurmos.
Miehen tavoitteet joukkueessa ovat selvät.
- Tavoitteena on auttaa henkilökohtaisella panoksella joukkuetta parempiin tuloksiin ja samalla kehittyä niin että tämä ei jää viimeiseksi askeleeksi.
Rovaniemelle siirtymiseen vaikutti hänen mukaansa useampi asia.
- RoPSista olen kuullut paljon positiivista ja seurassa vaikuttaa olevan tekemisen meininki. Cup-voiton tuomat europelit tuovat vielä lisää hyvää vipinää. Innolla odotan tulevia vuosia Rovaniemellä, Nurmos päättää.

© 2013 RoPS

 

Luettu 2749 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309