ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 marraskuu 2013 08:17

Saku-Pekka Sahlgren ja Lassi Nurmos ovat lähellä sopimusta RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
HJK:ssa kakkosmaalivahtina pelannut Saku-Pekka Sahlgren harjoittelee RoPSin kanssa. HJK:ssa kakkosmaalivahtina pelannut Saku-Pekka Sahlgren harjoittelee RoPSin kanssa. Kuva: Jussi Eskola

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen aloitti keskiviikkoiltana loppuviikon kestävän harjoitusrupeaman joukkueensa kanssa. Malisen tuomisina harjoituksiin oli kaksi uutta kasvoa, sillä Ounashallissa kirmasivat viime vuodet Helsingin Jalkapalloklubin kakkosveskarina toiminut Saku-Pekka Sahlgren ja AC Oulun laitapuolustaja Lassi Nurmos.

– Molemmat ovat lähellä sopimusta RoPSin kanssa, Malinen valottaa.
– He ovat RoPSin profiilin mukaisia nuorten maajoukkuepelaajia. Haluan, että RoPS on seura, jossa nuoret suomalaispelaajat pääsevät urallaan eteenpäin.
Sahlgren on 21-vuotias 188-senttinen Kokkolan Palloseuran kasvatti, joka on viimeiset kolme kautta edustanut HJK:ta. Vastuuta ykkösveskari Ville Wallénin takana ei ole kertynyt. Liigaotteluita Sahlgrenilla on koossa kuusi.
– Sahlgren on A-maajoukkueen maalivahtivalmentajan Antti Niemen mukaan lahjakkain veskari, jonka kanssa hän on työskennellyt, Malinen ylistää kymmeniä nuorisomaaotteluja pelannutta vahtia. U21 maaotteluja Sahlgren on pelannut kuusi.
Molari itse on innostunut mahdollisuudesta siirtyä RoPSiin.
– Odotan tulevilta päiviltä paljon, ja toivon, että pääsemme sopimukseen. Tulen tänne peliajan perässä, tarvitsen pelejä kehittyäkseni, ja europelejä pelaava RoPS olisi hieno juttu uralleni.
Haukiputaan Pallon kasvatti Nurmos on Malisen tuttu jo AC Oulun ajoilta. Ensi viikolla valkolakin päähänsä painava 19-vuotias nuorukainen murtautui AC:n kokoonpanoon vain 16-vuotiaana kaudella 2011. Nurmos on moderni nouseva laitapuolustaja, ja myös hän on esiintynyt eri ikäluokkien nuorten maajoukkueissa. Viime kaudella Nurmos oli AC:n kapteeni. Kausi katkesi kesäkuussa loukkaantumiseen.
– Siirto RoPSiin olisi askel eteenpäin urallani. Neuvottelut seuran kanssa ovat hyvällä mallilla, Nurmos kertoo. Pakilla on voimassa oleva sopimus AC:n kanssa.
– Olemme neuvotelleet yhteisymmärryksessä Lassin siirtymisestä Rovaniemelle, Malinen valottaa.
RoPSin mukana on harjoitellut pari viikkoa myös AC:n hyökkääjä Joni Mäkelä. Tuoreet sopimuspelaajat Jani Virtanen ja Janne Saksela treenaavat uuden seuransa mukana tämän viikon. RoPS pitää joulukuun lomaa.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa


Luettu 3174 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309