ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 marraskuu 2013 12:51

Komeita maaleja ja vielä näyttävämpiä viiksiä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Matti Kutila, Harri Aaltonen, Aleksandr Kokko, Mika Hänninen ja Antti Peura ovat kasvanneet komeat Movember-viikset. Matti Kutila, Harri Aaltonen, Aleksandr Kokko, Mika Hänninen ja Antti Peura ovat kasvanneet komeat Movember-viikset. Kuva: Eero Yrjänheikki

Movember Rollon yhdessä Rovaniemen Palloseuran, Rollon Poikien ja FC Santa Claus AC:n kanssa järjestämä hyväntekeväisyysottelu tarjosi yleisölle kolme viikkoa kasvatettuja viiksiä, vauhdikasta futsalia ja komeita maaleja.

Ottelun Sininen joukkue koostui RoPSin pelaajista ja Valkoinen Rollon Poikien futaajista. Santa Clausin pelaajia ja muutama vieraileva pelaaja olivat täydentämässä molempia porukoita. Vauhdikas ja maalirikas ottelu päättyi tasalukemiin 8–8. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Sinisten ja Santa Clausin Simo Roiha, joka teki kolme maalia. Komeimmat viikset taas olivat Valkoisten ja Rollon Poikien Harri Aaltosella.
Movember Rollon puuhamies Tommi Hyvönen oli todella tyytyväinen.
– Tämä oli juuri sellainen tapahtuma, kuin suunnittelimmekin. Paljon hyvää mieltä ja hyvää sekä vauhdikasta peliä. Yleisöä oli reilusti yli sata, joten kyllä tästä on tulossa perinne. Keräyksen pottikin kasvoi yli kahdellasadalla eurolla.
RoPSin maalivahti Oskari Forsman aloitti Sinisten maalissa ja suoritti tontiltaan monta komeaa nousua hyökkäyspäähän. Pelin kestäessä hän siirtyikin kenttäpelaajaksi, ja RoPSin maalivahtilegenda ja nykyinen veskarivalmentaja Matti Vikman siirtyi tolppien väliin. "Pensseli-Kolli" teki useita komeita torjuntoja.
– Tämä on eka kerta kun pelaan futsalia, Forsman kertoi.
– Hyväntekeväisyyden nimissä täytyy kokeilla, cup-mestari virnuili.

Ottelun alussa RoPSin Aleksandr Kokko ja Rollon Poikien Sami-Pekka Laukkanen julistivat keskinäisen maalintekokisan. Voiton otti Laukkanen, joka iski kuulan verkkoon kertaalleen. "Boris" esitti näyttävää balettia pallon kanssa, syötti kaksi maalia, muttei onnistunut itse pussittamaan palloa.
– Ei kisa ollut leikkisä, kentällä ollaan aina tosissaan. Joukkuekaverit eivät tehneet minulle tarpeeksi paikkoja, Kokko nauroi.
– Tosissamme olimme, mutta hyvässä hengessä. Peli oli vauhdikasta ja yleisöön menevää, Laukkanen kertoi.
RoPSin Antti Peura on pelannut futsalia liigatasollakin ja hän olikin kentällä itse varmuus. "Pena" teki yhden ja syötti kaksi maalia.

Movember Rollo futsal

Sininen (RoPS&Santa Claus)–Valkoinen (Rollon Pojat&Santa Claus) 8–8 (3–4)
Sinisten maalit: Simo Roiha 3, Harri Karvonen, Antti Peura, Miikka Isosalo, Santeri Suvala, Oskari Forsman.
Valkoisten maalit: Jukka-Pekka Syväjärvi 2, Santeri Viitasaari, Matti Kutila, Mika Hänninen, Jaakko Paavilainen, Sami-Pekka Laukkanen, Petteri Hyvönen.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa


Luettu 3291 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309