ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 marraskuu 2013 07:04

Jani Virtanen RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jani Virtasen (vas.) paidan väri vaihtuu siniseksi ensi kaudella Jani Virtasen (vas.) paidan väri vaihtuu siniseksi ensi kaudella Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseura ja hyökkääjä Jani Virtanen, 25, ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Virtanen siirtyy Rovaniemelle JJK:sta.

Jani Virtanen on TPS:n kasvatti, jonka tie vei nuorena Eurooppaan. Virtanen pelasi Turun Palloseuran riveissä Veikkausliigassa vuosina 2004–2006. Kesällä 2006 hän siirtyi Udineseen viisivuotisella sopimuksella. Vuonna 2008 hän oli lainalla alasarjaseura Sorrentossa, ja 2009 Venäjällä pääsarjaseura Himkissä.
Keväällä 2010 Virtanen palasi kasvattajaseuraansa jos ta siirtyi kesken kauden Jyväskylään. Veikkausliigassa Virtanen on pelannut 108 ottelua ja tehnyt niissä 6 maalia.

Päävalmentaja Juha Malisen mukaan Virtanen tulee olemaan tärkeä osa joukkuetta.
- Jani sopii erinomaisesti profiiliimme; lahjakas suomalaispelaaja, jolla on jo kansainvälistäkin kokemusta. Jokaiselle pelaajalle tulee vaikeampia jaksoja, mutta haluamme yhdessä tehdä uuden nousun. Jani pystyy olemaan ärhäkkä murtautuja ja vaikeasti pysäytettävä pelaaja, sanoo Malinen ja jatkaa.
- Rovaniemen talviharjoittelumahdollisuudet ovat Urheiluopiston syrjässä kadehdittavat ja jalkapallon asema kaupungissa on kiistaton. Pelaajat, kuten Jani, pystyvät keskittymään urheilijan elämään ja vapaa-aikana ympäristö antaa oivat viihtymisen takeet.

Jani Virtanen on tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.
- Olen erittäin iloinen että RoPSin kanssa saatiin asiat kuntoon hyvissä ajoin ja uskon et tullaan yllättämään monet joukkueet ensi kaudella, sanoo Virtanen.
Virtanen uskoo myös saavansa uutta "virtaa" napapiirille muuton myötä.
- Parin vaikean kauden jälkeen JJK:ssa uskon että maisemanvaihdos tekee hyvää ja Rovaniemi on juuri oikea paikka siihen. Seurasta olen kuullut pelkkää hyvää ja uskon että vaatimustaso tulee olemaan erittäin korkealla, Virtanen päättää.

© 2013 RoPS


Luettu 5590 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309