ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 08 marraskuu 2013 12:00

PUMA julkisti yhteistyösopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

----Rovaniemi, Suomi (8.11.2013) – PUMA julkisti tänään monivuotisen yhteistyösopimuksen jalkapallon Veikkausliigan Rovaniemen Palloseuran (RoPS) kanssa. Sopimus astuu voimaan 1.1.2014. Tämän yhteistyön myötä RoPS tulee käyttämään PUMAn peliasuja kaikissa otteluissaan.

Gunnar Enholm, Puma Finland Oy:n toimitusjohtaja, kommentoi yhteistyötä seuraavasti: "Olemme todella tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön RoPSin kanssa. RoPS on tuore Suomen Cupin voittaja ja siitä saatu Euro-paikka tuo varmasti näkyvyyttä laajalti. Toivottavasti Lapin ylpeys jatkaa samalla kaavalla tulevilla kausilla"

Antti Hietakangas, RoPS:n toimitusjohtaja, puolestaan kommentoi seuraavaa: "PUMA on perinteikäs ja vahva brändi, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Toivon että tästä yhteistyöstä kehittyy hyvä esimerkki tulevaisuuden urheiluyhteistyölle."

Lisätietoja

Gunnar Enholm, toimitusjohtaja, Puma Finland Oy
+358 40 547 5702
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilkka Rinta-Kanto, Sports Marketing, Puma Finland Oy
+358 50 583 9620
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Antti Hietakangas, toimitusjohtaja, Rovaniemen Palloseura
+358 400 322 374
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PUMA
PUMA on yksi maailman johtavista urheiluelämäntyyliyrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa jalkineita, vaatteita ja asusteita. Yritys on sitoutunut työskentelemään tavoin, jotka hyödyttävät koko maailmaa tukemalla luovuutta, TURVALLISTA kestävyyttä ja rauhaa, sekä pysymällä uskollisena oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden, positiivisuuden ja luovuuden arvoille tehdyissä päätöksissä ja toiminnassa. PUMA aloittaa urheilusta ja lopettaa muotiin. Sen urheilusuoritukseen ja elämäntyyliin keskittyvät tuotemerkit sisältävät kategorioita kuten jalkapallo, juoksu, moottoriurheilu, golf ja purjehdus. Urheilumuodissa hyödynnetään yhteistyötä maineikkaiden muotitalojen, kuten Alexander McQueen ja Mihara Yasuhiro, kanssa. PUMA Group omistaa seuraavat tuotemerkit: PUMA, Cobra Golf ja Tretorn. Tämä yritys, joka perustettiin vuonna 1948, jakaa tuotteitaan yli 120 maahan ja työllistää n. 11 000 henkilöä ympäri maailman. Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Herzogenaurachissa Saksassa, Bostonissa, Lontoossa ja Hongkongissa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.puma.com.


 

Luettu 3407 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309