ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 07 marraskuu 2013 09:01

Rovaniemi imaisi Sakselan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janne Saksela seurasi keskiviikon treenejä kentän laidalla. Janne Saksela seurasi keskiviikon treenejä kentän laidalla. Kuva: Pekka Aho

Juha Malisen soitto vakuutti Helsingin Jalkapalloklubin kasvatin Janne Sakselan.

– Olin sitä ennen yhteyksissä muutaman muun seuran kanssa. Kun Juha soitti, olin heti valmis tulemaan tänne.
– Tiesin, että Rovaniemellä on hyvä tekemisen meininki, Saksela, 20, tuumi.
Nuorten maajoukkueessakin esiintynyt Saksela on lahjakas puolustaja, jolla on ollut vastoinkäymisiä loukkaantumisten muodossa.
Hän siirtyi viime vuonna HJK:sta lainalle jyväskyläläiseen JJK:hon.
Kuluneella kaudella nuori mies ei kuitenkaan pystynyt polvivamman takia pelaamaan yhtään ottelua.
– Polven eturistiside leikattiin toukokuussa, ja sitä on seurannut puolen vuoden pakollinen lepo. Futaamisen voi aloittaa varovasti vasta tämän kuun lopussa, RoPSin eilisiä treenejä kentän laidalla seurannut Saksela kertoi.
Saksela on pelannut myös vantaalaisessa PK-35:ssä Ykköstä.
– Nyt kaikki on hyvin ja motivaatio niin korkealla, että synkkää talveakin odottaa vesi kielellä. Toivottavasti pääsen nopeasti omalle tasolleni.
– Heti ei varmaan pysty pelaamaan täyttä 90 minuuttia, kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Saksela pohti.

Rovaniemen Palloseura julkisti keskiviikkona kaikkiaan kolme pelaajasopimusta. Emenike Uchenna Mbachu, 24, ja Nicholas Otaru, 27, tekivät seuran kanssa yksivuotiset jatkosopimukset.
Seuran tiedotteen mukaan Emeniken sopimuksessa on seuraoptio kaudelle 2015. Sekä Emenike että Otaru kuuluivat päättyneellä kaudella liigajoukkueen runkopelaajiin.
– RoPSin hyökkäys ei viime kaudella tehoilla pullistellut, mutta näen silti yksittäisissä pelaajissa isoa potentiaalia.
– Otarun työmoraali on loistava. Uskon, että miehen kyky haastaa ja prässätä vastustajaa tuottavat joukkueelle mahtavia maalintekopaikkoja, Juha Malinen kertoi tiedotteessa.
– Pelottavan nopea ja suoraviivainen Emenike voidaan saada vielä sellaiseen liitoon, että pysäyttäjien etsiminen saattaa olla haastavaa, päävalmentaja jatkoi.

Jaarli Pirkkiö
© 2013 Lapin Kansa


Luettu 1985 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309