ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 06 marraskuu 2013 07:18

Emenikelle ja Otarulle jatkosopimukset, Saksela JJK:sta RoPS:aan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Emenike (vas.) ja Otaru (oik.) nähdään myös ensi kaudella juhlimassa maaleja. Keskellä Aleksandr Kokko Emenike (vas.) ja Otaru (oik.) nähdään myös ensi kaudella juhlimassa maaleja. Keskellä Aleksandr Kokko Kuva: Eero Yrjänheikki

RoPSin ensi kauden liigajoukkueen rakentaminen jatkuu. Emenike Uchenna Mbachu, 24 ja Nicholas Otaru, 27, ovat tehneet seuran kanssa 1-vuotiset jatkosopimukset. Emeniken sopimuksessa on mukana myös seuraoptio kaudelle 2015.
Molemmat kuuluivat viime kaudella joukkueen runkopelaajiin ja seura halusi pitää miehet myös ensi kauden joukkueessa.

Päävalmentaja Juha Malisen luotto molempiin pelaajiin on suuri ensi kautta ajatellen.
- RoPSin hyökkäys ei viime kaudella tehoilla pullistellut, mutta näen silti yksittäisissä pelaajissa isoa potentiaalia. Nicholas Otarun työmoraali on loistava. Uskon, että miehen kyky haastaa ja prässätä vastustajaa tuottavat joukkueelle mahtavia maalintekopaikkoja. Toki Nicholas pystyy kokemuksellaan myös itse yhä parempiin maalimääriin, analysoi Malinen ja jatkaa.
- Emeniken kausi jätti varmasti kysymysmerkkejä. Mielestäni miehen hartioiden välissä on yksi sarjan suurimmista haasteista. Pelottavan nopea ja suoraviivainen mies voidaan saada vielä sellaiseen liitoon, että pysäyttäjien etsiminen saattaa olla haastavaa. Hienoa, että pelaaja on valmis läytämään tehonsa RoPSissa, Malinen sanoo.

Jatkosopimusten lomassa RoPS on tehnyt myös uuden pelaajasopimuksen. Puolustaja Janne Saksela, 20, siirtyy JJK:sta RoPS:aan 2-vuotisella sopimuksella. 185-senttinen Saksela on HJK:n kasvatti.

Malisella on selvä käsitys Sakselan tulevasta roolista joukkueessa.
- Tulevalla kaudella puolustukseltamme vaaditaan entistä enemmän. Janne Saksela on todistanut lahjakkuutensa ja tulevina kausina hänestä koulitaan vahvan roolin laitapelaaja. Miehellä on upeat raamit ja hyvä nopeus, joten pelipaikka voi tarvittaessa löytyä myös hyökkääjänä. Erittäin mielenkiintoinen tulevaisuuden pelaaja, Malinen päättää.

 Janne Sakselan viininpunainen paita vaihtuu ensi kaudeksi siniseen.

© 2013 RoPS


Luettu 3260 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309