ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 marraskuu 2013 08:58

Albin Granlund siirtyy IFK Mariehamniin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Albin Granlund Albin Granlund

Rovaniemen Palloseuran viimevuosien luottopakin Albin Granlundin ura jatkuu Veikkausliigassa IFK Mariehamnin paidassa.

IFK:n ja Granlundin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta. Pargas IF:n kasvatti tuli RoPSiin kaudella 2010 ja edusti seuraa siis yhteensä neljä kautta. Granlund on pelannut pääasiassa laitapuolustajana kentän molemmilla laidoilla. Granlund pelasi RoPSissa Veikkausliigassa, Ykkösessä ja Suomen Cupissa yhteensä 103 ottelua. Tunnollinen ja peräänantamaton 24-vuotias paraislainen on niitä harvoja nykypelaajia, joka on pelannut miesten tasolla kaikilla sarjatasoilla Viitosesta Veikkausliigaan.
– Uusi seura tuo uutta potkua uralleni, ja IFK:lla on mielenkiintoinen joukkue, Granlund kertoo. Seuran vaihtoon liittyy myös haikeutta.
– Viihdyin Rovaniemellä todella hyvin. Nousimme kahdesti liigaan ja voitimme Suomen Cupin, koin upeita hetkiä RoPSissa ja minulle jää kaupungista ja seurasta hienot muistot.
– Me keskustelimme alustavasti RoPSin kanssa jatkosta, mutta emme vielä neuvotelleet. IFK kutsui minut viikonlopuksi Maarianhaminaan ja tarjosi sopimusta. Oli vaikeaa päättää, jäänkö neuvottelemaan RoPSin kanssa vai tartunko IFK:n tarjoukseen.
Granlundin ratkaisuun vaikuttivat myös siviiliasiat. Mies opiskelee taloustiedettä Åbo Akademissa.
– Opintojen jatkaminen Ahvenanmaalta käsin on helpompaa kuin Rovaniemeltä.

© 2013 Lapin Kansa
 

Luettu 1827 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309