ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 05 marraskuu 2013 07:00

Alison ja Lahtinen jatkavat RoPSissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ndukaku Alison (vas.) ja Mika Lahtinen nähdään keskuskentällä myös ensi kaudella. Ndukaku Alison (vas.) ja Mika Lahtinen nähdään keskuskentällä myös ensi kaudella. Kuva: Eero Yrjänheikki

Rovaniemen Palloseuran ensi kauden liigajoukkue sai kaksi jäsentä lisää kun Alison Ndukaku, 22 ja Mika Lahtinen, 28, solmivat vuoden mittaiset jatkosopimukset.

Alisonin sopimuksen myötä RoPSin topparipari jatkaa puolustuksen tukipilarina myös tulevalla kaudella.
Lahtiselle tuleva kausi on jo viides RoPS-paidassa. "Ladalle" onkin kertynyt RoPSissa 108 virallista ottelua joissa on syntynyt 28 maalia.

Lahtinen on tyytyväinen menneeseen kauteen ja odotukset ensi kaudesta ovat korkealla.
- Oli mahtava voittaa RoPS:ssa Suomen Cup viime kaudella. Olen tyytyväinen siitä, että pystyin pelaamaan useaa eri pelipaikka. Tehojen osalta toki täytyy parantaa ensi kaudella. Muutenkin odotukset ensi kauden suhteen ovat korkealla. Odotan tietysti parempaa tulosta etenkin Veikkausliigassa, Mika Lahtinen toteaa.

Päävalmentaja Juha Malinen kommentoi Lahtisen sopimusta seuraavasti:
- Me valmentajat tykästymme aina pelaajiin, jotka ovat valmiit tekemään työtä tosissaan. Mika Lahtinen on mielestäni ehtinyt profiloitua rovaniemeläiseksi ja RoPSin luottopelaajaksi periksiantamattomuudellaan. Mies on käyttökelpoinen niin hyökkäyksen eri rooleissa kuin myös puolustajana. Upeaa, että Ladan sininen sydän sykkii edelleen RoPSille!

Alisonin sopimuksesta Malinen kommentoi puolestaan seuraavaa:
- Väkivahva Ndukaku Alison teki läpimurtokauden ja se tietysti aiheutti tarjouksia muualta. On hienoa, että kovaluinen ja nopea toppariparimme säilyy ja Alison haluaa jatkaa kehittymistään sinivalkoisin siivin. On muistettava, että Alison on parinsa tavoin vasta 22-vuotias. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuudet kehityksen jatkumiselle ovat upeat!

© 2013 RoPSLuettu 2746 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309