ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 lokakuu 2013 13:38

Saxman jatkaa Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ville Saxman jatkaa RoPSin riveissä ensi kaudella. Ville Saxman jatkaa RoPSin riveissä ensi kaudella. Kuva: Eero Yrjänheikki

RoPS ja Ville Saxman ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen Saxman nähdään myös ensi kesänä keskuskentän viheriöllä.Ville itse kommentoi sopimusta seuraavasti:
- Elikkäs hyvät on fiilikset. Olen tykänny olla Rovaniemellä ja hyvä kun saatiin jatko sorvattua jo kohtuu aikasessa vaiheessa. Pystyy alkaan keskittymään ens kauteen.
- Innolla odotan Malisen tuloa ja jengi on varmasti vahva tulevalla kaudellakin. Nyt pientä huilausta ja sitte alotetaan taas painaa hommia kohti ens kautta.

RoPSin ensi kauden päävalmentaja Juha Malinen kommentoi Saxmanin sopimusta:
- Ville on monikäyttöinen ja taisteleva pelaaja. Pohjois-suomalaisena hän pystyy antamaan joka pelissä ja harjoituksessa joukkueelleen 100%. Kokoamme kaudelle 2014 joukkuetta, joka on vaikeasti voitettava ja inhottava vastustaja, Ville Saxman on sopiva palanen pelissämme.

© 2013 RoPS


 

Luettu 1980 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309