ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 02 lokakuu 2013 11:46

”Nyt ei saa päästää mopoa keulimaan!”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
VIISAS MIES. ”Tämä on iso juttu, mutta leuhottamaan ei saa alkaa”, RoPSin puheenjohtaja Risto Niva varoittelee omiaan. VIISAS MIES. ”Tämä on iso juttu, mutta leuhottamaan ei saa alkaa”, RoPSin puheenjohtaja Risto Niva varoittelee omiaan.

Rovaniemen Palloseuran puheenjohtaja Risto Niva, mitkä ovat tunnelmat Suomen Cupin mestaruuden jälkeen?
”Kyllä tämä on todella iso juttu kaikille, niin seuralle ja sen kannattajille, sekä myös Rovaniemen kaupungille. Tässä pitää kuitenkin myös muistaa painaa jarrua, meillä ei ole varaa alkaa leuhottamaan. Tällaisissa tilanteissa mopo alkaa helposti keulia, se pitää välttää.”

Mitä tämä merkitsee sinulle henkilökohtaisesti, olet toiminut seitsemän vuotta seuran puheenjohtajana?
”On mukavaa, että asiat menevät joskus näin päin. On mahtavaa välillä voittaa, kuraa on tullut niskaan todella paljon.”

Mitä cupin voitto ja paikka Eurooppa- liigan karsintoihin tarkoittaa tulevaisuutta ajatellen?
”Uskon, että meidän on helpompi saada pelaajia Rovaniemelle ja se sitten mahdollistaa menestymisen myös liigassa. Uskon myös, että yhteistyökumppaneille on tärkeää, että olemme cup-mestareita. Uskon siis varainhankinnan helpottuvan. Toivottavasti myös yleisömäärät kasvavat. Loppukauden peleissä olisi hienoa nähdä paljon väkeä kiittämässä joukkuetta ja esimerkiksi uransa lopettavaa Tuomo Könöstä ja kauden jälkeen meidät jättävää päävalmentaja Kari Virtasta.”

Miten tässä vaiheessa kommentoit ”Karon” työtä?
”Hän on todella kova jätkä. Hän on sopinut meille kuin nyrkki silmään ja palauttanut meidät menestyksen tielle. Tiesin tämän jo, kun hänet palkkasimme. Hän on ehdottomasti paras RoPS-valmentaja minun aikanani. Muitakin hyviä valmentajia on, mutta on meidän vikamme, että olemme ”Karoa” lukuun ottamatta palkanneet huonoja.”

Missä ensi kesän europelit pelataan?
”Asia on vielä täysin auki. Yritämme saada pelata kotona Keskuskentällä. On selvää, ettei katsomoremontti valmistu siihen mennessä, joten tarvitsemme poikkeusluvan. Jos sitä ei irtoa, on pohdittava muita vaihtoehtoja. Oulu olisi lähin, mutta cupin finaalin katsojamäärä ja tunnelma oli jotakin niin huikeaa, että Helsinkikin voisi olla vaihtoehto. Rovaniemi on kuitenkin ykkösvaihtoehto.” Karsintakierrokset pelataan keskellä kesää, joten ajankohta on mitä mainioin.

Onko pelaajasopimuksista uutta tietoa?
”Ei. Haluamme ehdottomasti pitää runkomiehemme, ja uskon, että europaikka paransi mahdollisuuksiamme pitää esimerkiksi Suomen kenttien paras topparipari Obilor – Ndukaku meillä.”

Vielä kerran, lämpimät onnittelut!
”Kiitos!”

Markku Saukko
© 2013 Uusi Rovaniemi


 

Luettu 2365 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309