ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 02 lokakuu 2013 09:49

Päivän peli: Syttyykö RoPS cup-juhlien jälkeen?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kokoonpano on laadittu joukkueiden maanantain tilanteen mukaan. Kokoonpano on laadittu joukkueiden maanantain tilanteen mukaan.

Mikä peli? RoPS – FC Inter Turku, Veikkausliigan ottelu Keskuskentällä keskiviikkona 2.10. klo 18.30

Asetelma? Upean cupin mestaruuden jälkeen RoPSin palkeet ovat varmasti tyhjät, mutta vielä pitäisi jaksaa painaa. Sijoitus kuuden joukkoon olisi hieno suoritus ja toisi ensi kaudelle tärkeän yhden kotiottelun lisää. Viime vuosien kestomenestyjälle Interille kausi on ollut vaikea. Peli on toki parantunut kauden loppua kohden, mutta pisteitä on kertynyt nihkeästi. Joukkue on putoamispuimurilta turvassa, ja silläkin on vielä ohuet saumat kuuden joukkoon. RoPS on ollut vaikeasti voitettavissa ja pelannut paljon tasapelejä. Voittaminen on ollut liigassa tuskaisen vaikeaa, sillä viimeinen kotivoitto on peräti heinäkuun alusta KuPSista.

Seuraa näitä!

RoPSin elokuussa hankkima Akeem Priestley on tuonut lisää tulivoimaa RoPSin hyökkäyksiin. Nopealla jamaikalaisella on erinomainen laukaus ja mies tekee vahvoja ja hyvin ajoitettuja pystyjuoksuja. Loppukauden peleissä jamaikalaiselle kannattaa antaa vastuuta.

Interin Tamas Gruborovics on monipuolinen pelaaja. Urallaan aiemmin hyökkäävissä rooleissa joko laidalla tai kymppipaikalla viihtynyt pelaaja on joutunut tällä kaudella pelaamaan keskuspuolustuksessa joukkueen toppariongelmien johdosta. Fyysinen RoPS pistää Gruborovicsin puntariin etenkin erikoistilanteissa.

Oho! Joukkueet ovat tehneet todella vähän maaleja ja ovat liigan tehtyjen maalien tilaston hännillä. Molemmilla on tehtynä 24 kaappia. Jopa sarjajumbo JJK on iskenyt 27 maalia.

Poissaolot? RoPSin Aleksandr Kokko on sivussa. Interin loukkaantumislistalla ovat Kalle Parviainen, Magnus Bahne ja Babacar Diallo. Kalle Kaupin pelaaminen on epävarmaa.

Arvio? Ottelu voi edetä kahdella tavalla: RoPS ei välttämättä saa täyttä latinkia pelin, jos ajatukset leijuvat vielä cup-huumassa. Toisaalta joukkue haluaa varmasti kiittää kotiyleisöä hyvillä otteilla, ja pelata aggressiivisesti kuin ajokoiralauma. Kentällä voi siis olla lepsu tai raivokas RoPS. Lopputuloksena niukka kotivoitto tai tasapeli.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa


 

Luettu 1586 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309