ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 05 syyskuu 2013 19:39

Juha Malinen RoPSin peräsimeen kauden päätyttyä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen nähdään tulevalla kaudella RoPSin käskyttäjänä Juha Malinen nähdään tulevalla kaudella RoPSin käskyttäjänä Kuva: Tapani Pikkarainen

Rovaniemen Palloseura ja Juha Malinen ovat solmineet kaksi + yksi vuotisen valmentajasopimuksen. Sopimus astuu voimaan tämän kauden päätyttyä.

Malinen valmentaa tällä hetkellä FC Lahtea, jonne hän siirtyi kesäkuun alussa Tommi Kautosen tilalle.
Malinen omaa pitkän valmentajauran kotimaan sarjoissa. Uran varrelle mahtuu myös yksi vuosi Kazakstanissa. Veikkausliigassa Malinen on valmentanut TPS:aa, MYPA:a, KuPSia, AC Oulua ja Hakaa, saavutuksina hopea ja neljä pronssia. Vyöltä löytyy myös Suomen Cupin ja Liigacupin voitto.

RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kiittelee Kari Virtasta viime ja tällä kaudella tehdystä työstä.
- Olemme erittäin kiitollisia Karon tekemästä työstä täällä napapiirillä. On todella hienoa saada Karon loistavan työn jatkajaksi pohjoissuomalainen huippuvalmentaja.

Hietakankaan mukaan neuvottelut Malisen kanssa sujuivat ongelmitta.
- Yhteistyön aloittaminen oli seuralle helppo päätös. Neuvottelut olivat antoisat ja pääsimme hyvin nopeasti yhteisymmärrykseen yhteisistä tavoitteista.
- Odotamme yhteistyöltämme pysyvää Veikkausliiga-statusta sekä nuorten pohjoissuomalaisten pelaajien kehittämistä Veikkausliigatasolle Rovaniemen Palloseurassa.

Juha Malinen kommentoi sopimustaan seuraavasti.
- Olemme käyneet RoPS-johdon kanssa hyviä keskusteluja RoPSin tulevaisuudesta ja olen iloinen, että minut on valittu jatkamaan Kari Virtasen loistavaa työtä rovaniemeläisjoukkueen johdossa.
- Tänään julki tullut ratkaisu on ollut valmis jo jonkin aikaa ja olemme avoimesti keskustelleet asioista molempien seurojen kanssa. Olen erittäin innostunut sekä kiitollinen ajastani FC Lahdessa ja takaan, että työskentelemme samalla intohimolla kauden loppuun asti. Taistelemme jokaisesta pallosta, jokaisesta pisteestä ja uskon, että samoin tapahtuu myös Rovaniemellä.

© 2013 RoPS Luettu 4186 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309