ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 elokuu 2013 08:20

Cup-juna jo loppuunmyyty

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kuka jättäisi tällaisen atleetin ilman sopimusta? Huippukauden topparina pelannut Ndukaku Alison jakaa faneille nimikirjoituksia. Hänellä ei ole toistaiseksi sopimusta ensi kaudesta. Kuka jättäisi tällaisen atleetin ilman sopimusta? Huippukauden topparina pelannut Ndukaku Alison jakaa faneille nimikirjoituksia. Hänellä ei ole toistaiseksi sopimusta ensi kaudesta. Kuva:Jussi Leinonen

Veikkausliigan tiiviissä keskikastissa taistelevalla Rovaniemen Palloseuralla on jäljellä kahdeksan liigaottelua. Pronssisija on vain viiden pisteen päässä, toki siihen tunkevat kaikki muutkin joukkueet HJK:n ja Hongan takana sarjajumboksi juuttunutta Jyväskylän Jalkapalloklubia lukuun ottamatta.

Todellisena kauden kruununa Palloseuraa odottaa Suomen Cupin finaali syyskuun lopussa.
Kansainvälinen siirtoikkuna on auki vielä ensi viikon maanantaihin asti, mutta RoPS ei enää etsi uusia pelaajia.
– Meillä ei ole aikeita tehdä hankintoja, vaan mennä tällä porukalla, joka on hankkinut cupin finaalipaikan. He ovat ansainneet myös mahdollisuuden voittaa cup, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.
Pelaajakaupoille ei ole tarvetta myöskään helpottuneen loukkaantumistilanteen takia.
Ataulla Guerra ja Victor Turcios ovat jo mukana pallollisissa treeneissä ja saattavat olla kokoonpanossa jo viikonloppuna Vaasassa, viimeistään maaottelutauon jälkeen, toimitusjohtaja kertoo.
Maalivahti Tomi Maanoja kävi tiistaina magneettikuvissa, ja jalkavamman laatu ratkeaa tulosten tultua keskiviikkona. Alustavan arvion mukaan "Psyko" on poissa kentiltä muutaman viikon, mutta pelaa vielä tällä kaudella.

RoPS on käynnistänyt myös ensi kauden joukkueen rakennuspuuhat.
RoPSin runkopelaajista sopimukset ovat sesongin päätteeksi katkolla Obilorilla, Ndukakulla, Tomi Maanojalla, Emenikellä, Nicholas Otarulla, Mika Lahtisella, ja Albin Granlundilla.
– Kaikkien pelaajien kanssa on ollut jo jonkinlainen neuvottelukontakti, ja suurimman osan kanssa olemme kiinnostuneita jatkamaan.
Myös huippukauden pelanneiden toppareiden Obilorin ja Ndukakun jatko sinisessä nutussa on mahdollinen.
– Kyllä, kaikki on mahdollista, Hietakangas vahvistaa.

Ensi kauden kattavat laput ovat Antti Okkosella, Victor Turcioksella, Aleksandr Kokolla, Antti Peuralla ja Oskari Forsmanilla. Tuomo Könönen on jo ilmoittanut lopettavansa aktiiviuransa pelaajana.
Myös erinomaista työtä tehneen päävalmentajan Kari Virtasen sopimus päättyy kauden jälkeen. "Piikkiön Oraakkelin" jatkosta RoPSissa on keskusteltu.
– Jollakin aikajänteellä ratkaisut on tehtävä, mutta perinteisesti "Karon" kanssa asiat menee myöhään, Hietakangas valottaa neuvotteluiden kulkua.

RoPSin ja KuPSin Suomen cupin finaali Helsingissä 28.9. kiinnostaa lappilaisia.
– Varasimme yöjunareissulle Rovaniemi – Helsinki - Rovaniemi lähes 100 paikkaa, ja kaikki ovat jo menneet, RoPSin markkinointi- ja urheilujohtaja Jari Ilola kertoo.
Paikkoja junaan kannattaa kuitenkin edelleen kysellä Ilolalta, sillä peruutuksia voi tulla. Cup-junapaketti on edullinen, meno-paluu makuupaikoilla+pääsylippu otteluun maksavat vain 160 euroa.
– Aikuiset pääsevät lasten lipun hinnalla, haluamme tietenkin mahdollisimman paljon kannattajia paikalle.
– Faneja on menossa paljon myös omilla kyydeillä, ja tietenkin etelän RoPS-faneja tulee paikalle. Kyselyjä fanien katsomonosista on tullut paljon, eli kyllä sinne tulee runsaasti sinivalkoista väriä, Ilola myhäilee.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa


Luettu 3391 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309