ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 02 heinäkuu 2013 13:25

Tarvajärven sopimus purettu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tarvajärvi palaa kotiin Hollantiin. Tarvajärvi palaa kotiin Hollantiin.

RoPS ja Niklas Tarvajärvi ovat purkaneet sopimuksen pelaajan pyynnöstä. Tarvajärvi liittyi joukkueeseen huhtikuun lopulla ja pelasi Veikkausliigaa kymmenessä ottelussa.

Tarvajärvi kommentoi pikaista lähtöään ja aikaa RoPSissa seuraavasti:
"Kiitokseni ja pahoitteluni!
Eteeni on tullut jalkapalloa suurempi asia jota joudun välittömästi lähtemään selvittämään. Tässä vaikeassa tilanteessa perheeni myös tarvitsee minua ja minä perhettäni. Palaan kotiin kiitollisena kaikille RoPS ihmisille jotka ottivat lämpimästi vastaan ja auttoivat kaikessa olemisessa ja tekemisessä. Joukkue, valmennusjohto, ennenkaikkea, iso kiitos hitaan mutta kankean meikäläisen auttamisesta sekä jaetuista bussikilometreistä! Unohtamatta RoPS faneja, kiitos monista hyvistä keskusteluista ja äänekkäästä kannustamisesta. Hyvä meininki!
Lähtiessäni näin yllättäen pahoittelen että en missään vaiheessa vielä pystynyt nousemaan sille tasolle kuin itse, ja varmasti moni muukin, olisi toivonut ja pystynyt auttamaan joukkuetta tuomaan extra pisteitä napapiirille.
Uskon "uuteen mahdollisuuteen" kaikissa asioissa!

RoPS kiittää Nikkeä ja tukee häntä ratkaisuissaan, sekä toivottaa tietysti onnea tulevissa haasteissa.

© 2013 RoPS


 

Luettu 3923 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309