ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 huhtikuu 2013 20:20

RoPS esittelee pelaajansa videoin netissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen palloseura julkaisee kauden aikana pelaajaesittelynsä videoina. Videoilla pääsee tutustumaan pelaajien uraan, mutta myös heidän elämään Rovaniemellä. Videoilla on nähtävissä myös useita tuttuja kohteita ympäri kaupunkia.

Videot toteuttaneen Visual Nordenin Pasi Hakkion mielestä heille oli luonnollista esitellä pelaajat kentän ulkopuolella. "Pyrimme toiminnassamme hyödyntämään mahdollisimman paljon mielenkiintoisia paikkoja uudella tavalla. Jalkapallo on myös paljon enemmän kuin peli, se on mielestäni kulttuuri ja asenne, joka ei rajoitu vain kentälle."

Pelaaja esittelyt tullaan julkaisemaan ripotellen kauden aikana. Sunnuntaisen veikkausliiga-avauksen kynnyksellä on julkaistu ensimmäinen esittely. Albin Granlundin ajatuksia elämästä ja tulevasta kaudesta voi käydä tutustumassa videopalvelussamme.

RoPs vastaan IFK Marienhamn Keskuskentällä sunnuntaina 14.04.2013 18:30


 

Luettu 2102 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227