tiistai, 02 huhtikuu 2013 08:23

Turcios palasi RoPSin miehistöön

Victor Turcios (keskellä) nähtiin pitkästä aikaa tositoimissa RoPSin paidassa. Victor Turcios (keskellä) nähtiin pitkästä aikaa tositoimissa RoPSin paidassa. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseura sai tyytyä 1-1 (1-0) tasapeliin kenraaliharjoituksessa ensi lauantain Suomen cupin otteluun Inter Turkua vastaan. RoPSin mittatikkuna keskuskentällä oli Kakkosen farmiseura TP-47, joka piti ”isoveljen” tehot vähissä.

RoPS tosin edesauttoi tilannetta lainaamalla maalivahti Tomi Maanojan torniolaisten maaliin toiseksi jaksoksi. Hänen taakseen palloa ei saatu.
RoPS tosin teki ottelussa kaksi maalia, joista toisen naapurille. Tasoitus tuli 10 minuuttia ennen loppua, kun toppari Obilor liukui Jaakko Pyynyn vedon omaan maaliin.
RoPSin osuma avausjaksolla tuli komean hyökkäyksen päätteeksi. Mika-Matti Maisonvaara tarjoili laidaltaan hyvän keskityksen, jonka Ville Saxman viimeisteli verkkoon.
RoPSin kannalta paras uutinen on polvioperaatiosta toipuneen El Salvadorin maajoukkuemiehet Victor Turciosin paluu kentille yli puolen vuoden paussin jälkeen. Ankkurin rooliin alkaakin olla tarvetta, kun Antti Okkonen jatkaa toipilaana.
Normimiehityksestä kentän laidalla olivat myös Aleksandr Kokko, Ndukaku, Nicholas Otaru, Albin Granlund ja Tuomas Tyystälä . Tuorein sopimuspelaaja Ataullah Guerra oli puolestaan kuumeessa ja Olli Pöyliö nuorten maaottelureissulla Romaniassa.
RoPSin kokoonpano: Oskari Forsman; Antti Peura (65. Jarkko Lahdenmäki), Obilor, Tuomo Könönen, Mika-Matti Maisonvaara; Victor Turcios, Joonas Pennanen, Ville Saxman, Jarkko Niskajärvi, Emenike, Mika Lahtinen.