ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 maaliskuu 2013 08:44

Flunssa-aalto perui RoPSin ottelun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkue on paininut kuume- ja flunssa-aallon kourissa jo jonkin aikaa. Sen seurauksena seura joutui perumaan keskiviikon harjoitusottelun Oulussa OPSia vastaan.

– Nyt on miehet vähissä. Joukkuetta ei saatu kasaan edes junioreilla täydentämällä, harmittelee valmentaja Kari Virtanen, joka on itsekin ollut neljä päivää kovassa kuumeessa.
– Treeneissä on ollut vain noin kahdeksan pelaajaa. Viimeisen kahden kuukauden aikana ei mukana ole ollut kertaakaan 16 pelaajaa.
Joukkueessa on ollut muutenkin vaivaisia. Toipilaina jatkavat yhä alaraajavammoja potevat Antti Okkonen, Albin Granlund ja nigerialaistoppari Allison.
– Plussaa ovat vain Tuomo Könösen ja Jarkko Lahdenmäen paluut sairaslistalta, Virtanen kertoo.
Trinidadin ja Tobagon A-maajoukkuemies Ataullah Guerra palaa Rovaniemelle torstaina, joten maailmalla ei miehiä sen jälkeen ole.

ROPS ON siirtämässä harjoitukset Ounashallista keskuskentälle. Ensi kerran ”keskarilla” ollaan pitkäperjantaina, jos sää vain sallii.
– Kokemuksesta tiedän, että ulos siirtyminen vaatii aina 2-3 päivän totuttelun, Virtanen muistaa.
Viimeinen harjoituspeli on ohjelmassa pääsiäismaanantaina 1.4. klo 12. Tuolloin keskuskentällä vastassa on TP-47. Peli alkaa klo 12.
Kenraaliharjoitus 14.4. alkavaan Veikkausliigaan on edessä lauantaina 6.4., jolloin RoPS kohtaa Suomen cupin 5. kierroksen ottelussa turkulaisen liigaseura Interin. Ottelu pelataan keskuskentällä klo 15.
– Siitä saadaan hyvä, virallinen peli kunhan pelaajat saataisiin vain terveeksi. Arpa oli toki hyvä kotiottelun muodossa, mutta olisihan sieltä jonkun muunkin voinut kohdata, Virtanen aprikoi.

Kari Pyykkö
© 2013 Lapin Kansa


 

Luettu 1976 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309