ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 joulukuu 2012 08:33

RoPS ja 11 muuta seuraa saivat liigalisenssit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja 11 muuta seuraa saivat liigalisenssin kaudelle 2013. Keskiviikkona kokoontunut Palloliiton liigalisenssikomitea tiedotti asiasta torstaina.

Lisenssikomitea totesi kaikkien seurojen toimittaneen hakemuksensa ajallaan, eikä lisenssin myöntämiseen liittynyt yhdenkään seuran kohdalla ehdollisuuksia tai poikkeuslupia. Vuosi sitten useat seurat saivat katsomokapasiteettiin liittyen poikkeusluvan.
– Meillä ainoa lisämaininta oli keskuskentän keinonurmen tarkastus ja se kaiketi tehdään muutenkin, kertoi RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas.
RoPSin tilanne on muutenkin hyvä vuodenvaihteen kynnyksellä. Seuralla on 18 sopimuspelaajaa ja uusi harjoitusjakso starttaa 14. tammikuuta.
– Joukkue ei ole kuitenkaan valmis. Haemme keskikentälle kahta selkeää profiilipelaajaa. Näiden kanssa on oltava kärsivällinen,sillä hyvä tason pelaajat haluavat katsoa ensin ulkomaan kortit. Ratkaisut voivat tulla vasta keväällä, Hietakangas kertoi.
Työn alla on myös yhteistyöseuran löytäminen.
– Tärkeintä olisi löytää kumppani, jonka kanssa olisi yhteneväiset edut. Se ottaa aikansa.
Seuralisenssiprosessi jatkuu tammikuussa miesten Ykkösen ja naisten liigan asiakirjojen tarkastuksella.

Kari Pyykkö
© 2012 Lapin Kansa

Luettu 1255 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227