ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 08 joulukuu 2012 12:56

RoPSin liigacup käyntiin helmikuussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS aloittaa tosipelit helmikuussa. Viimeksi RoPS:n pelaajat pallottelivat Mestarien liigan tv-kuvauksia varten. RoPS aloittaa tosipelit helmikuussa. Viimeksi RoPS:n pelaajat pallottelivat Mestarien liigan tv-kuvauksia varten. Kuva: Anssi Jokiranta

Jalkapallon liigacup potkaistaan liikkeelle tammikuussa, ja liiganousija Rovaniemen Palloseura aloittaa omat pelinsä helmikuun alussa.
Liigacup pelataan kolmessa neljän joukkueen lohkossa kaksinkertaisena sarjana. Jatkopeleihin puolivälieriin pääsee jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta ja lisäksi kaksi parasta lohkokolmosta.

RoPSin lohkon muut joukkueet ovat FF Jaro, Kuopion Palloseura ja Vaasan Palloseura. RoPSin ensimmäinen ottelu on kuudes helmikuuta Vaasan Botniahallissa, jossa vastaan astelee VPS. Ensimmäinen kotipeli on 20.2. Jaroa vastaan.
– Kotiotteluiden pelipaikka on Keskuskenttä, mutta vara-areenana toimii Ounashalli, jossa pelataan jos olosuhteet eivät mahdollista pelaamista Keskuskentällä, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.
Ounashalli ei voi olla otteluiden ensisijainen pelipaikka, koska kenttä on liian pieni virallisien otteluiden järjestämiseksi. Varakenttänä se kuitenkin menee läpi.
Se on selvä, ettei keskellä talvea ”Keskarille ” ole asiaa. Erityisen aikainen kevät mahdollistaisi ehkä lohkovaiheen viimeisen pelin 6.3. pelaamisen ulkona lämmitetyllä tekonurmella, mutta sekin on epätodennäköistä.

Lohkovaihe
Ottelut:
Ke 6.2. VPS–RoPS
Pe 8.2. KuPS–RoPS
Ke 20.2. RoPS–FF Jaro
Ti 26.2. RoPS–KuPS
La 2.3. FF Jaro–RoPS
Ke 6.3. RoPS–VPS

Markku Saukko
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1440 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309