perjantai, 30 marraskuu 2012 09:58

Granlundille jatkosopimus

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Albin Granlund nähdään keskuskentällä myös ensi kesänä. Albin Granlund nähdään keskuskentällä myös ensi kesänä.

RoPSin liigajoukkue sai täydennystä kun Albin Granlund ja seura solmivat vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Granlundin sopimuksen myötä joukkueessa on nyt 18 sopimuspelaajaa.

Tuleva kausi on 23-vuotiaalle Pargas IF:n kasvatille jo neljäs perättäinen sinipaidoissa. Granlund on ollut joukkueen luottopelaajia koko RoPS-uransa ajan. Päasiassa puolustajan tontilla pelaavalle Granlundille on kertynyt RoPSin paidassa 31 Veikkausliigaottelua (2011) ja 51 Ykkösen ottelua (2010,2012). Vastustajan maaliverkko on heilunut näissä otteluissa Albinin toimesta kolme kertaa.

Granlund itse on tyytyväinen juuri solmittuun sopimukseen.
- Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saan jatkaa pelaamista Rovaniemellä ensi kaudella. RoPS on minulle hyvä vaihtoehto liiganousun myötä.
Myös tuttu joukkue ja fanit helpottivat miehen päätöstä jatkaa Rovaniemellä.
- Olen aikaisempina vuosina viihtynyt Rovaniemellä, ja koska joukkueessa on hyvä fiilis ja fanit kannustavia, oli jatkosopimus RoPS:in kanssa loppujen lopuksi helppo päätös.
Granlund on myös luottavainen tulevaan kauteen.
- Joukkue on melko samanlainen kuin viime kaudella ja uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä myös Veikkausliigassa.

© 2012 RoPS

Luettu 2063 kertaa