ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 lokakuu 2012 19:32

RoPS - Viikingit ottelu päättää kauden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kausi 2012 saadaan huomenna päätökseen, kun Ykkösessä pelataan viimeinen kierros. Ykkösen nousija ja putoajat ovat jo selvillä, joten kierroksen ainoat panokset ovat hopeassa ja pronssissa, joissa ovat kiinni SJK, PK-35 ja FC Viikingit.

RoPSin huomisella vastustajalla FC Viikingeillä on mahdollisuus voitolla nousta sarjataulukossa toiseksi, mikäli SJK häviää oman ottelunsa Oulussa AC Oulua vastaan ja puolestaan PK-35 ei voita kotonaan FC KooTeePeetä.
Joukkueitten edelliset kohtaamiset tällä kaudella ovat päättyneet RoPSin voittoon. Kesäkuussa RoPS oli kotona parempi maalein 2-0 ja elokuussa peli päättyi Vantaalla RoPSin 3-1 voittoon.

RoPS lähtee huomiseen peliin alustavasti seuraavalla kokoonpanolla:
Maalissa: Mikko Rantala
Puolustus: Joonas Pennanen, Jarkko Lähdenmäki, Ndukaku Alison, Mika-Matti Maisonvaara
Keskikenttä: Antti Peura, Tuomo Könönen, Albin Granlund, Eetu Muinonen, Emenike Mbachu
Hyökkäys: Toni Vesala
Vaihdossa: Mikko Vilmunen, Jukka Yrjänheikki, Jarkko Niskajärvi ja Santeri Kumpula

Ottelun jälkeen joukkue saa kultamitalit kaulaansa, sekä pääsee nostamaan Ykkösen pokaalia kapteenin johdolla ja juhlimaan Veikkausliigaan nousua. Juhlat jatkuvat klo 18:00 alkaen Cafe & Bar Zoomitissa jonne kaikki ovat tervetulleita.

Ottelussa on myynnissä Kausikortit kaudelle 2013. Kortin voit lunastaa kentän päädyssä olevalta fanituote-teltalta.

Otteluun saapuu myös Lapin Urheilutoimittajakerhon syyspäivän vieraana oleva jalkapallotoimittaja Joonas Sarelius Helsingistä. Hän julkaisi juuri omakustanteisena kirjan "Veikkausliigan tarinat ja sankarit". Kirjaa on mahdollisuus ostaa pelissä erikoishintaan 30 € (norm. 34,90 €). Myyntipaikka sijaitsee pääkatsomon takana VIP-teltan läheisyydessä.

 

Luettu 1842 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309