ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 29 syyskuu 2012 18:31

RoPS matkasi Pohjanmaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS starttasi tänään aamulla klo 8:00 (Napapiirin aikaa) bussimatkalle kauden viimeiseen vierasotteluun Seinäjoelle. Matkaan lähdettiin varsin kapealla ringillä sillä bussiin nousi ainoastaan 15 pelaajaa.Vaikka nousu Veikkausliigaan on jo varmistunut, on joukkueella huomisessa ottelussa panosta, sillä RoPS ei ole koskaan hävinnyt SJK:lle. Tosin kohtaamisia historian aikana on vain neljä.
Kotijoukkue SJK on kuitenkin selvä ennakkosuosikki huomiseen otteluun, sillä se pelaa lähes parhaalla kokoonpanollaan. Poissa ovat SJK:n www-sivujen mukaan Jyri Hietaharju ja Mikko Ylihärsilä, Aki Sipilän pelikunto selviää pelipäivänä.
Joukkueitten edellinen kohtaaminen Rovaniemellä (28.7.) päättyi RoPSin 2-0 voittoon. Tuosta ottelusta RoPS on kokenut täydellisen muodonmuutoksen aloituskokoonpanon suhteen. Poissa ovat Faith Obilor, Victor Turcios, Jose Manuel Rivera, Mika Lahtinen ja Aleksandr Kokko - kaikki joukkueen avainpelaajia tällä kaudella. Samalla myös tämän hetken kaksi Ykkösen parasta maalitykkiä ovat poissa huomisesta pelistä, joten RoPS kärsii oletettavasti maalitehojen puutteesta.

RoPSin alustava avauskokoonpano
Mikko Vilmunen
Joonas Pennanen, Jarkko Lahdenmäki, Ndukaku Alison, Antti Peura
Mika-Matti Maisonvaara Albin Granlund, Tuomo Könönen, Eetu Muinonen, Emenike Mbachu
Toni Vesala

Vaihdossa
Mikko Rantala, Arttu Härkönen, Jarkko Niskajärvi
Lisäksi mukana on myös Jukka Yrjänheikki, jonka pelaaminen on epävarmaa Jippo-pelissä tulleen polvivamman vuoksi. Mies ei ole pystynyt harjoittelemaan kuluneella viikolla täysipainoitteisesti - pelikunto selviää pelipäivänä.

© 2012 RoPS

Luettu 2032 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309