torstai, 13 syyskuu 2012 15:00

Oskari Forsman vahvistaa RoPS:n maalivahtiosastoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja maalivahti Oskari Forsman, 24, ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Forsman siirtyy Rovaniemelle Porista, jossa hän on pelannut tällä kaudella Kakkosta FC Jazzin joukkueessa.
Forsman on edustanut urallaan FC Interiä kausilla 2007-2008. Turkulaisjoukkueen maalilla miehelle kertyi kuusi ottelua, joista viisi Interin mestaruuskaudella 2008.
Ykkösessä Forsman on edustanut Oulun Palloseuraa (2010) ja FC KooTeePeetä (2009,2011). Miehen uralle mahtuu myös 15 poikien ja nuorten maaottelua.

RoPS: n maalivahtivalmentaja Matti Vikman on erittäin tyytyväinen uudesta sopimuksesta.
- Oskari tuo lisää kilpailua maalivahtiosastollemme. Tällaisella maalivahtikolmikolla (Pauli Tuisku, Mikko Vilmunen sekä Forsman) voi lähteä Veikkausliigaan hyvillä mielin. Odotammekin, että Oskari näyttää heti tullessaan Rovaniemelle osaamisensa, sekä haastaa Vilmusen taisteluun ykkösvahdin paikasta.

Forsman tunnistaa tilanteen ja on valmis antamaan kaikkensa tolppien välissä:
- Minut hankittiin tänne luomaan kilpailutilannetta, ja otan sen haasteen vastaan erittäin innokkaana. Tiedostan, että Mikko Vilmunen on maalivahtina hyvää liigatasoa, ja arvostan häntä sen myötä. Se on tehty selväksi, että kaikki on nyt minusta itsestä kiinni, ja se jos mikä on sellainen lause, mikä on omiaan motivoimaan minua eteenpäin kohti tavoitettani eli avauskokoonpanopaikan ansaitsemista.
- Kahden vuoden sitoumukseen oli helppo löytää yhteisymmärrys, sillä koen RoPSin olevan aidosti ylöspäin tähtäävä joukkue / organisaatio niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. RoPSilla on hyvä maine pelaajien keskuudessa, ja se on meille pelaajille iso asia.

© 2012 RoPS

 

Luettu 3045 kertaa