ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 13 syyskuu 2012 08:14

Rivera jahtaa yhä sopimusta Meksikoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Jose Manuel Riveran aluksi kahden viikon mittaiseksi sovittu testijakso Meksikon pääsarjassa pelaavan Chivas Guadalajaran kanssa jatkuu. Seura ei ole vielä tarjonnut sopimusta pelintekijälle.

– Chivas halusi vielä lisäaikaa testata ”Manua”. Meksikossa siirtoikkuna aukeaa joulukuun alussa, joten asialla ei ole hirveää kiirettä, annamme seuran harkita rauhassa, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.
Rivera harjoittelee joukkueen mukana ja pelaa vielä muutaman harjoituspelin.
– Testijakson venymisestä ei ole meille mitään haittaa. Rivera harjoittelee siellä kovassa joukkueessa joka päivä, ja pelaa korkeatasoisia otteluita. Tästä on meillekin vain hyötyä, jos mies palaa takaisin Rovaniemelle.
Hietakangas korostaa, että Riveralla on sopimus ensi kaudesta RoPSin kanssa, eli miehen pelaaminen Veikkausliigassa on hyvin mahdollista.
– Jos sopimusta Meksikoon ei synny, Rivera jatkaa uraansa RoPSissa. Tämän kauden Ykkösen peleissä häntä ei enää nähdä, Hietakangas vahvistaa.

MS
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1561 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309