ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 06 syyskuu 2012 07:56

Kokko jatkaa napapiirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko jatkaa RoPSissa kaksi seuraavaa kautta Aleksandr Kokko jatkaa RoPSissa kaksi seuraavaa kautta

Rovaniemen Palloseura on aloittanut ensi kauden joukkueen rakentamisen Veikkausliigaan hyvissä ajoin. Neuvottelut nykyisten avainpelaajien kanssa ovat käynnissä ja jo viime lauantaina julkaistiin Antti Peuran jatkosopimus.

Pelaajasopimukset saivat jatkoa kun hyökkääjä Aleksandr Kokko ja RoPS pääsivät sopimukseen. Kokko jatkaa sinipaidoissa kaudet 2013-2014.

Täksi kaudeksi Rovaniemelle siirtynyt Kokko on ollut vakuuttavassa kunnossa koko kauden ja on ollut yksi liiganousun takuumiehistä.
Pelaamassaan 20 ottelussa Kokko on heilutellut vastustajien maaliverkkoja jo 14 kertaa. Kokko johtaa samalla Ykkösen maalipörssiä.

RoPS valmentaja Vesa Tauriainen on tyytyväinen Kokon sopimukseen:"Kokko on ilman muuta tervetullut lisä ensi kauden joukkueeseen, hänellä on nyt mahdollisuus näyttää oma tasonsa myös liigassa. Seuraava askel Borikselle on pystyä päivästä toiseen pelaamaan ja harjoittelemaan liigan parhaimmiston tasolla"

Boris odottaa jo innolla Veikkausliigakauden alkua "Täytyy olla tyytyväinen, että saan jäädä Rovaniemelle, tämä on minulle paras mahdollinen ratkaisu. Voimme ensi kaudella todistaa pärjäävämme liigassa, henkilökohtaisesti haluan todistaa, että kuulun huipulle". 

© 2012 RoPS

Luettu 3470 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309