ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 elokuu 2012 08:10

Ennakko: PK-35 – RoPS

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS lähtee tulevan lauantain kärkikamppailuun 16 pisteen sarjajohdossa toisella sijalla majailevaan PK-35:n nähden. Se tarkoittaa myös samalla sitä, että jos RoPS voittaa tämän kärkitaiston ja FC Viikingit ei voita samanaikaisesti omaa otteluaan SJK:ta vastaan, varmistuu näin RoPSin nousu Veikkausliigaan jo tässä vaiheessa, sillä lauantain jälkeen on enää 6 kierrosta eli 18 pistettä jaossa per joukkue.

RoPSin ja PK-35:n kaksi aiempaa kamppailua ovat päättyneet tasatuloksiin, Vantaalla pelattiin alkukaudesta 0-0 tulos ja Rovaniemellä ottelu päättyi 1-1 lukemiin. Lauantaina lähdetään siis ratkomaan joukkueiden paremmuutta keskinäisissä otteluissa. PK-35:llä on siis näyttöhaluja vähintään yhtä paljon kuin liigan portteja kolisuttavalla RoPS:lla.

Tappiottomalla RoPS:lla on ennen tätä kamppailua allaan neljän ottelun voittoputki. Viimeisimpänä vierasvoitto FC Hämeenlinnasta. PK-35 on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan peräti neljä, viime kierroksella se näyttä FC Viikingeille kaapin paikan ja hankki itselleen sarjan kakkospaikan.

Viime ottelussa keltaisen kortin saanut Tuomo Könönen huilaa Vantaan reissun varoitustilin täyttymisen johdosta. Luultavimmin hänen tilallaan keskikentän pohjan toisen puuhamiehen roolia hoitaa paljon kokenut Eetu Muinonen. Näin ollen "Edu" ja Victor "Viki" Turcios pyörittävät ensimmäistä kertaa tälle kaudelle RoPS:n keskikenttää yhdessä pallotaituri Riveran kanssa. Aleksandr Kokon huikea maaliputki on myös hyvä noteerata ennen tulevaa kärkikamppailua. Kokko jatkaa Ykkösen maalikuninkuuden jahtaamista kärkipaikalta, "Boris" on iskenyt tällä kaudella jo kunnioitettavat 12 maalia ja lisää on luvassa, perässä hönkii seurakaveri Mika Lahtinen, "Lada" on tehnyt mukavat 11 maalia kun 20 kierrosta on takana.

RoPS:n ennakoitu avauskokoonpano:
Vilmunen; Granlund, Obilor, Alison, Peura; Muinonen, Turcios; Lahtinen, Rivera, Emenike; Kokko.

© 2012 RoPS

Luettu 2270 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309