ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 elokuu 2012 13:05

Ennakko: FC Hämeenlinna – RoPS

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tappioton sarjakärki RoPS kohtaa lauantaina sarjapaikasta taistelevan FC Hämeenlinnan. Panosta ei siis tulevasta kamppailusta puutu, Ykkösessä toiseksi viimeisenä majaileva Hämeenlinna lähtee peliin hakemaan kolmea pistettä, joilla he kirisivät neljän pisteen päässä olevaa OPS:ia sekä FC KooTeePee:tä. RoPS taas on edelleen tukevan 14 pisteen erolla sarjajohdossa kakkosena majailevaan FC Viikinkeihin nähden, ja sitä eroa lähdetään kasvattamaan, nälkää ja panosta löytyy tulevaan taistoon ehdottomasti myös vierasjoukkueelta.

RoPS otti viime kierroksella kotonaan mukavan voiton AC Oulusta runsasmaalisessa pelissä ja jatkaa näin voitokkaasti sarjaansa. FC Hämeenlinna taas kärsi 3-0 tappion Vantaalla PK-35:sta vastaan ja he jatkavat taisteluaan putoamisuhan alla.

RoPS pääsee Hämeenlinnaan varsin mukavissa merkeissä. Mika Lahtinen on kärsinyt pelikieltonsa ja El Salvadorin maajoukkuemies Victor Turcios on palannut maajoukkuereissultaan juuri sopivasti, mies pelasi keskiviikkona täydet 90 minuuttia ystävyysottelussa Jamaikaa vastaan. Myös Tuomas Tyystälä on kuntoutunut ja on näin ollen lauantain kokoonpanossa. On siis jännä nähdä minkälaiseksi RoPS:n keskikenttä muotoutuu tulevaan otteluun.

RoPS:n ennakoitu avauskokoonpano:
Vilmunen; Granlund, Obilor, Alison, Peura; Könönen, Turcios; Lahtinen, Rivera, Emenike; Kokko.
Sivussa ovat edelleen Toni Vesala sekä Jarkko Lahdenmäki. Myös Mika-Matti Maisonvaara on poissa kokoonpanosta vaivojensa vuoksi.

© 2012 RoPS

 

Luettu 1726 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309