ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 07 heinäkuu 2012 12:47

Armoton pohjoisen Palloseurojen painiottelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mikä peli: RoPS – Oulun Palloseura, jalkapallon Ykkösen ottelu Keskuskentällä lauantaina 7.7. klo 17.

Asetelma? RoPS paahtaa piikkipaikalla, eikä kukaan ole edes takapuskurissa kiinni. Viime kaudella OPS oli lopulta toinen, ja nousu jäi vain kielenmitan päähän. Tälle kaudelle räiskyvä manageri Miika Juntunen sai kyhättyä taas laatunipun. Joukkue aloitti sarjan hyvin, mutta viime kierroksilla on tullut yllättäviä tappioita Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, odotettavissa on tasainen kamppailu, jossa RoPS on niukka suosikki.

Seuraa näitä! Ykkösen paras toppari RoPSin Obilor on pelikiellossa. Kari Virtanen heittää El Savadorin maajoukkueessa keskuspuolustajana pelaavan Victor Turcioksen toppariksi.
Turcios on vahva tunkki ja hänellä on hurja ponnistusvoima. Hän on pelannut hienosti keskikentän pohjalla, mutta voi olla vielä parempi puolustuslinjan keskellä.
OPSin brasilialainen keskuspuolustaja Luizao oli viime kaudella joukkueensa paras maalintekijä peräti kymmenellä häkillä. Brassi on vaarallinen erikoistilanteissa, mutta ison osan maaleistaan hän iskee myös kärkeen nostettuna. OPSin päävalmentaja Luiz Antonio on rohkea valmentaja ja siirtyy tappioasemassa yleensä jo varhain kolmen miehen alakertaan ja nostaa Luizaon pelotteeksi ylös.
Molemmat joukkueet ovat vaarallisia erikoistilanteissaan. Ratkeaako peli kulma- tai vapaapotkuun, tai vaikka Emeniken pitkään sivurajalinkoon?

Poissaolot? RoPSin Obilor on pelikiellossa.

Arvio? Ottelusta tulee tasainen ja fyysinen painiottelu. Obilorin puuttuminen heikentää RoPSia väistämättä. Lopputuloksena RoPSin niukka voitto tai tasapeli.


Markku Saukko
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1595 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309