ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 27 kesäkuu 2012 15:00

Sohna pelaa heinäkuussa ottelu kerrallaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ainakin yksi pelaaja tämän kauden Ykkösessä on pelannut väärässä sarjassa, ehkä jopa maassa. Gambian maajoukkuepelaaja Ebrima Sohna tuli tuuraamaan ilman pelilupaa kärvistellyttä Victor Turciosta. Kontrolloiva keskikenttämies on pelannut upeasti, ja ollut RoPSin huikean alkukauden takuumiehiä. RoPS haluaisi pitää Norjan Sandefjordista tulleen dynamon itsellään.

- PK-35 Vantaa-ottelu (30.6.) on hänen sopimuksensa viimeinen. Hän kuitenkin pelaa meillä senkin jälkeen ottelukohtaisella sopimuksella, kunnes siirtyy ulkomaille, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.
Kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa heinäkuun alussa.
- Sovimme seuraavasta pelistä aina ottelu kerrallaan. Sohna neuvottelee useamman ulkomaalaisen seuran kanssa ja siirtyy varmasti ulkomaille. Ajankohta on vielä avoin, ja siihen asti hän on halukas pelaamaan RoPSissa.
- Kyllä me tuollainen kaveri pidettäisiin, mutta se ei vain ole mahdollista. Hietakankaan mukaan Sohna on todella hyvä pelaaja Ykköseen ja miehen omien etujen mukaista on siirtyä isompiin ympyröihin.

MS
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1764 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227