ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 04 touko 2012 23:01

Bussilla Hämeenlinnaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Seuran bussin keula kääntyi tänään puolen päivän aikaan kohti etelää mukanaan 16 urhoolista pelaajaa valmiina kaatamaan FC Hämeenlinna lauantain ottelussa. Noin 700 km:n ja 9 tunnin bussissa istumisen jälkeen joukkue saapui majapaikkaansa Tampereelle, josta matka jatkuu huomenna Hämeenlinnaan.

Joukkue sai mainion startin kauteen kaatamalla viime lauantaina keskuskentällä AC Oulun, joka kuuluu ykkösen suosikkeihin. Voiton arvoa nostaa vielä sekin että RoPS oli kauden avauksessa liikkeellä varamiehisenä.

Poissaoloja on myös lauantain ottelussa, sillä kotiin jäivät Tuomas Tyystälä (nivunen), Victor Turcios (pelilupa) ja Jari Gröhn (mykoplasma). Avausotteluun verrattuna tilanne on hieman parantunut, sillä AC Oulu-pelistä poissa ollut Jukka Yrjänheikki on kuntoutunut nilkkavammasta ja harjoitellut joukkueen mukana alkuviikosta lähtien. Yrjänheikin lisäksi mukana on myös Turcioksen korvaajaksi hankittu Ebrima Sohna.

Kokoonpano RoPS

30 Mikko Vilmunen
1 Pauli Tuisku

3 Jarkko Lahdenmäki
4 Jukka Yrjänheikki
6 Ndukaku Udoka Alison
8 Tuomo Könönen
9 Mika Lahtinen
10 Jose Manuel Riveira
11 Aleksandr Kokko
13 Joonas Pennanen
15 Ebrima Sohna
18 Toni Vesala
21 Emenike Uchenna Mbachu
22 Mika-Matti Maisonvaara
23 Antti Peura
35 Faith Friday Obilor

© 2012 RoPS

 

Luettu 1785 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309