ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 28 huhtikuu 2012 00:21

RoPS avaa kautensa lumen keskellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Myöhäinen kevät aiheuttaa kotiavauksen järjestelyihin muutoksia. Pelikenttä on loistavassa kunnossa, kiitos lämmitettävän tekonurmen, mutta kentän reunoilla on sen sijaan "täysi talvi" lumipeitteineen. Onneksi Rovaniemen kaupunki on viikolla aurannaut kentän ympäristöä, jotta yleisö pääsisi liikkumaan esteettömästi katsomoihin. Kuitenkin lumen vuoksi ottelun oheisjärjestelyistä on jouduttu tinkimään tilan puutteen vuoksi. Kenttämyyntipisteitä on normaalia vähemmän ja mm. terassi (Oululaisittain patio) on poissa käytöstä. Toivottavasti seuraavassa kotipelissä ( 17.5. RoPS-KooTeePee) olisi jo lumeton maa.

Jos kaikkia palveluita yleisölle ei saada kotiavaukseen käyttöön, niin valitettavasti myös joukkue ei saa kaikkia pelaajiaan käyttöön avauksessa. Poissa kokoonpanosta ovat seuraavat pelaajat:

  • Victor Turcios: Pelilupa ei ole saapunut lupauksista huolimatta
  • Jukka Yrjänheikki: Nilkkavamma, poissa 5-8 päivää (arvio)
  • Tuomas Tyystälä: Nivunen, poissa 5-8 päivää (arvio)
  • Jari Gröhn: Mykoplasma 1 - ? viikkoa (arvio)
  • Juho-Teppo Berg: Etureisi 2 viikkoa (arvio)

 

 

Luettu 1636 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309