ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 07 huhtikuu 2012 09:00

Victor Turcios RoPS-paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Victor Turcios Victor Turcios

RoPS on tehnyt kaudet 2012 – 2014 kattavan sopimuksen El Salvadorilaisen Victor Turcioksen kanssa

Turcios on 1988 syntynyt 174cm pitkä keskikenttäpelaaja, joka lyhyehköstä varrestaan huolimatta voi pelata myös keskuspuolustuksessa. Hän on vahvarakenteinen ja nopea jässikkä.

Turcios pelaa yksinkertaista, mutta tehokasta jalkapalloa, hän ei ole mikään pallojonglööri vaan lukee peliä loistavasti ja pystyy sijoittumisellaan sekä liikkumisellaan tekemään pelin helpon näköiseksi..

Turcios on esiintynyt viimeisissä El Salvadorin maaotteluissa jopa a-maajoukkueen kapteenina. Hänellä on koossa toistaiseksi 25 maaottelua.

El Salvadorin maajoukkueen tavoitteena on päästä seuraaviin MM-kisoihin. Turcios on pelannut kaikissa El Salvadorin poikamaajoukkueissa ollen tietysti niissä johtavassa roolissa.

Turcios on kotimaassaan suuri tähti ja julkimo. Hänen tekemisiään seurataan tarkasti ja raportoidaan useissa eri urheilumedioissa.

Turcios saapuu Suomeen ensi tiistaina ja esiintyy ensikerran yleisölle lauantain OPS ottelussa.

© 2012 RoPS

Luettu 5390 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309