ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 tammikuu 2012 15:10

RoPS:lle 14 kotiottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen otteluohjelmaan on tehty kaksi muutosta. Perjantaina (27.1.) julkaistussa otteluohjelmassa HIFK:n ja RoPS:n kotiotteluiden määrä oli virheellinen.

Asian korjaamiseksi jouduttiin käyttämään JIPPO:n pelejä.

- Valitettavasti tämä virhe tuli esille vasta ohjelman julkistuksen jälkeen. Olen iloinen siitä, että saimme korjattua virheen vain kahden ottelun kääntämisellä, ja tästä varsinkin Joensuun suuntaan iso kiitos, kilpailupäällikkö Peter Lundström kertoo.

Korjauksen myötä RoPS:lla on 14 kotipeliä, ja HIFK:lla 13, joka oli myös alkuperäisen otteluohjelman suunnitelma. Näin viidennen kierroksen ottelu JIPPO-HIFK pelataan samana päivä kuin aikaisemmassa ohjelmassa, eli 20.5. Seitsemännen kierroksen ottelu RoPS-JIPPO on seurojen neuvottelujen perusteella sovittu pelattavaksi lauantaina 9.6. Molemmissa otteluissa aiemman sarjaohjelman kotijoukkue on muutettu vierasjoukkueeksi.

Luettu 1469 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309