ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 28 tammikuu 2012 11:20

RoPSilla peräti yhdeksän kotiottelua lauantaisin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen Palloseuran onneksi keskuskenttä tarjoaa nykykuosissa mahdollisuudet kauden täysipainoiseen aloitukseen jo huhtikuussa. Rovaniemen Palloseuran onneksi keskuskenttä tarjoaa nykykuosissa mahdollisuudet kauden täysipainoiseen aloitukseen jo huhtikuussa.

Rovaniemeläinen jalkapalloyleisö joutuu ensi kaudella opiskelemaan uudenlaista ottelukulttuuria. Perjantaina julkaisu Ykkösen sarjaohjelma kertoo, että Rovaniemen Palloseura pelaa valtaosan kotiotteluistaan lauantaina.

Peräti yhdeksän kotiottelua alkaa lauantaina klo 17. Rovaniemellä on aiempina vuosina totuttu sunnuntaipeleihin, mutta niitä löytyy ohjelmasta tasan yksi, RoPS-FC Viikingit 17. kesäkuuta.
– Lauantai on Ykkösen runkopelipäivä ja sunnuntaisin pelataan liigaa. Toki tämä asettaa meillekin omat haasteet. Nyt on keksittävä erilaisia juttuja, joilla yleisö saadaan katsomoon myös lauantaisin. Pelin taso ja joukkueen menestys tietysti viime kädessä ratkaisevat mielenkiinnon, muistuttaa RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas.
Rovaniemellä siirrytään käytännössä ”Englannin liigan” rytmiin.
– Onhan meillä osattu orientoitua jalkapallon seuraamiseen jo vuosikymmeniä lauantaisin klo 17, joten ei se sinällään niin huima muutos ole. Jotkut ovat halunneet aiemminkin lauantaipelejä, joten nyt niitä on tarjolla, Hietakangas toteaa.

SARJAOHJELMA TARJOAA RoPSille ainakin mielenkiintoisen avauksen, kun joukkue kohtaa lauantaina 28. huhtikuuta Rovaniemen keskuskentällä Juha Malisen luotsaamaan AC Oulun. Vastassa on ennakkoon yksi sarjan mielenkiintoisimmista joukkueista ja Pohjois- Suomen derbyjen osa yksi.
– Avauksessa on heti kunnon lataus, myöntää Hietakangas.
RoPSin ensimmäinen vierasottelu on 5. toukokuuta, jolloin joukkue on FC Hämeenlinnan vieraana.
Ykkösen viimeinen kierros pelataan 6. lokakuuta, jolloin RoPS isännöi helsinkiläistä FC Viikinkejä.

Kari Pyykkö
© 2012 Lapin Kansa

Luettu 1470 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309