ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 24 tammikuu 2012 09:14

Joonas Pennanen RoPS:n riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran edustusmiehistö sai täydennystä kun Joonas Pennanen, 23, solmi seuran kanssa kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Pennanen siirtyy RoPSiin AC Oulusta, jossa hän on pelannut viimeiset kolme kautta Veikkausliigaa ja Ykköstä. Pennasen pelipaikka AC Oulussa on ollut laitalinkki/hyökkääjä. Ennen Oulun reissua Pennanen pelasi kokkolalaisen KPVn riveissä Ykköstä kausina 2005-2008.

- Olen tyytyväinen ratkaisuuni tulla Rovaniemelle, missä jalkapallon ohella on myös hyvät opiskelumahdollisuudet. Rovaniemi on toistaiseksi tuntematon kaupunki, mutta eiköhän se tule nopeasti tutuksi, tuumii Pennanen ja jatkaa.

- Minulla ja RoPSilla on yhteiset tavoitteet nousta liigaan ja siellä menestyminen. Odotan innolla tulevia kausia.

Luettu 3786 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309