keskiviikko, 07 joulukuu 2011 11:14

RoPS: lle kaksi uutta pelaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Marcos Ferreira Marcos Ferreira

RoPS on tehnyt kaksi uutta pelaajahankintaa.

Ensimmäinen pelaaja on jo maanantaina RoPS verkkosivuilla julkaistu 25-vuotias albanianalainen Marin Gjoca, joka on Ajaxin akatemian läpikäynyt pelaaja. Pelipaikaltaan mies on keskikenttäpelaaja, ja hän on pelannut Yhdysvaltojen yliopistosarjaa Rutgers-Newark Athleticsissa. Hän on harjoitellut MLS-joukkue New York Red Bullsin kanssa ja käynyt Marseillen, Kölnin, Readingin, Fulhamin ja HamKamin testattavana. Gjoca on pelannut myös Albanian paidassa nuorisomaaotteluita. 

RoPSin toinen hankinta on brasilialainen Marcos Ferreira (27), joka käyttää pelikentillä Dinho-nimeä. Dinho on suoraviivainen ja nopea hyökkääjä, joka on pelannut vuosina 2008 ja 2009 Ruotsissa Superettanissa Assyriskan joukkueessa. Assyriskassa mies oli avauskokoonpanossa 28 kertaa ja teki kymmenen maalia. Viimeiset kaksi kautta Dinho on pelannut Brasilian osavaltioliigassa. Dinho on 181 senttiä pitkä ja painaa 75 kiloa

RoPS: n valmennusporras testaa kuitenkin vielä molempien hankintojen nykykunnon tammikuussa, ennen kuin sopimukset astuvat voimaan.
Valmennusryhmään kuuluva Vesa Tauriainen kommentoikin vielä maltillisesti uusia pelaajia.
 - Mielenkiintoisia pelaajia, mutta arvioimme heidät vielä tarkemmin tammikuussa, Vesse kertoo.

Luettu 2805 kertaa