maanantai, 26 syyskuu 2011 11:41

Voitoton putki poikki

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – Myllykosken Pallo, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä maanantaina kello 18.30.

Asetelma? RoPS otti edellisen voittonsa toukokuussa juuri MYPAsta, 21 peliä sitten. Paha loukkaantumiskierre koettelee myllykoskelaisia, ja joukkue on hävinnyt neljä peliä putkeen.

Seuraa näitä! JJK:a vastaan RoPSin peli oli 50 minuuttia tasolla, jonka löytyminen aiemmin olisi taannut sarjapaikan. Jatkuuko sama pelirohkeus? Matti Hiukan ratkaisu siirtää Keijo Huusko keskikentän pohjalle oli oikea. Kärjessä Huuskon liike ei riitä, mutta keskialueella kokenut jyrä sijoittuu oikein ja lukee peliä hyvin. MyPan valmentaja Toni Korkeakunnas valmensi kolme edelliskautta menestyksekkäästi Ykkösen Viikinkejä. Hän ajaa joukkueisiinsa sisään kunnianhimoista hyökkäävää pelitapaa, jonka omaksuminen vie aikaa. MyPa olikin keväällä surkea, mutta valmentaja jaksoi uskoa fi losofi aansa. Kesällä joukkue pelasi hienosti, ja ”Toke” valittiin liigan heinäkuun valmentajaksi.

Oho! MYPAn sairastuvalla on lähes kokoonpanon verran miehiä.

Poissaolot? RoPSista loukkaantuneina ovat Etchu Tabe ja Eetu Muinonen. MyPasta Tuomas Aho, Sasha Anttilainen, Konsta Hietanen, Pele Koljonen, Niko Kukka, Antti Okkonen, Ville Saxman ja Maxim Votinov.

Arvio? RoPS katkaisee voitottoman putkensa ramman MyPan kustannuksella, eikä tee liigahistorian ennätystä peräkkäisten voitottomien otteluiden määrässä.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 1846 kertaa